Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, January 29, 2013

Sudah sampai!


Yeayy!barang yg ditunggu2 sudah marii.. Sebenarnya ni kali kedua dah KH order product dari Hansaegee Nature ni.

First time dulu, order Pore Stamping Serum utk nyahkan segala mak nenek whitehead dan blackhead serta excess sebum yang bermaharajalela kat hidung..huheww perasan kulit akan licin macam pelakon korea je bila pakai!kuikuikui mula nak perahsantan!

Second purchase ni pulak, KH orderAquaring Gel Eyefill Patch dan Pore Stamping Chacoal Mineral Mask lak sebab puashati dengan ke'efficient'an service dari dorang dan juga keberkesanan kesan product tu..Segala blackhead yg degil berjaya ditarik keluar..whahaha (gelak jahat)..

Bila dah try nanti KH bagitau cemana kesan pakai kedua2 product ni.. KH ni jenis yang ada masalah kekeringan kat sekeliling mata dan kulit pulak jenis combination (kering+berminyak kat zon T).. so muka memang jelaslah segala pores dan parut jerawat akibat resdung...

Alhamdulillah, sekarang ni selepas jumpa Skin Specialist kat Klinik An-Nur Bangi campur dengan pakai Pore Stamping Sebum tu, dah bersih dah kawasan sekitar hidung.. (gambar tak dapat ditunjukkan kerana tuan empunya diri malu nak tunjuk..hahaha)

Kalau nak cuba bolehlah jenguk kat website Hansaegee Nature

Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

whitecappuccino said...

wah2! dah makin halus mulus ya wajah? bagus2!

Kalamhati said...

>>ciknor:
kikiki mulus tu takdok la..cuma better dr dulu..sbb muko sy ni kategori terlebih sebum sejak lahir..hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam Kak KH..
Alhamdulillah...bagus produk ni ye...
makin berseri2 la akak lepas ni.. hihih..

:)

ieda immi said...

wahh bagus nie
tapi wan .. kalau consume herbalife consistent , secara automatik akan ada perubahan dan ia sgt2 ketara macam ieda ;) ...

ieda immi said...

oh ya wan
17hb nie ada HOM di vistana , jom joint ieda .. rugi lah wan .. percuma tau .. luang2kan lah masa ;)