Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, August 14, 2016

Setahun sekali muncul..


Koniciwa! Virus malas update blog menjadi2. Kesian pulak blogkku kesepian, kesunyian dan kesuraman sbb tuan dia terlebih mkn pil 'M'..huhu

Nak share kekeguman dan keterujaan dengan sikap org Jepun yg sgt menjaga kebersihan dan kerajinan pekerjanya. Basikal ni berapa kali sehari tah dilap dan kalau ada gap antara basikal tu akn disusun balik dan dirapatkan basikal tu agar susunan dia cantik. Agak2 sanggup ke tidak kalau kat negara kita nak buat macam tu? Tak sempat nak susun, basikal dah kena kebas dah..huhu

Kenapa kita rasa safe je bila berada di sesetengah negara asing? Dan rasa takut bila beeada di negara sendiri? Hmmm..

Tuesday, October 13, 2015

Lari!

Tajuk nak sensasi tak boleh blah! Haha. Sambil-sambil sapu habuk yang dah tebal sepuluh inci ni, kita tepek la gambar aktibiti terkini KH buat sampai nak hapdet blog pun nggak nyempatin (mcm busy sangat ngee)

Kejadian berlari berkejaran ni berlaku kat UIAM Kuantan sempena IKOD 2015. Ngesot jugak la diriku nak habiskan 10km! Hihuuu seronok jugak la tho tak dapat Top 20. Test stamina before join Penang Run November nnt. 





Sekian.. Lepas ni tahun depan pulak la update nampak gayanya!kiki