Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, May 23, 2018

Standard Chartered Kuala Lumpur Marathon (SCKLM 2018)

**Lama duk dalam draft. Lupa nak post sebenarnya..huhu. Takpe la dah basi pun. Yg penting memori tu kan..hihi


Bismillahirrahmanirrahim...

Lama betul tinggalkan blog. Kesepian sudah. Kalau kawasan rumah, dah tumbuh hutan dah..hihuu

Masih lagi dalam mood SCKLM. This year adalah kali ke 4 join event ni. 2015 & 2016 ambik 10km kategori Leisure. 2017 upgrade sikit ke kategori Cruise dan 2018 upgrade lagi ke kategori Speed. Which is kena finish larian in 70 minutes or 1 jam 10 minit. Nampak gayanya tak cukup laju lagi..huhuhu sampai kat Finishing Line dgn 1jam 19 minit. Personal best la kiranya tu..

So for next year? Hihihi maybe terbuka hati nak join Half Marathon pulak kot. InsyaaAllah. 😅😅
















3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kontengaptek said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

Anonymous said...

Hi, affter reading thos aawesome paragraph i am as weol delighted to share my know-how here
with mates.