Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, December 19, 2012

MESYUARAT GURU KALI 1/2013..

Cakk!!
Salam 'alaikum dan salam sejahtera..

Waduuhh lama banget tak mengepost entry..huhu last entry pasal mesorat akhir tahun.. sampai mesorat utk tahun 2013 baru update plak..memang sakan sungguh bercuti!hehe

Banyak yang nak diupdatekan sebenarnya sampai taktau dari mana nak mula. So, mulakan dengan entry mesyuarat guru dulu la..

17/12 hingga 21/12 sekolah KH dah mula bermesyuarat. Hambuihh awalnya (bak kata ramai kawan2 KH la..hehe).. Sebab guru2 tak dipanggil bertugas dalam cuti sekolah. Guru Besar bagi cikgu2 cuti sampai lebam dulu then dua minggu before bukak sesi persekolah baru, cikgu2 kenalah mengikhlaskan hati dan diri utk berkampung di sekolah. Tadah telinga dan penuhkan maklumat di dada agar tugas yg diberikan dapat dijalankan dengan mudah.

Dan tahun depan KH masih setia mencurah khidmat di SKJG..huwaa permohonan tukar ku ditolak lagi.. Sadiss!! Takpelah belum ada rezeki lagi tu ye dak?

Ni la keadaannya semasa mesyuarat


Esok mesyuarat Ko-kurikulum lak.. Mesyuarat hujan2 ni senang je nak lentok..hehee..

**Psstt..skang ni KH tengah mabuk nak cari kamera yang kecik sikit. Letih dah ngangkut DSLR yg gedabak tu. Hati berkenan kat Panasonic Lumix DMC GF5 di bawah iniii.. Ok ke idak ye? (sifu2 photography mesti ada cadangan best lagi ni kot..silalah jgn segan beri cadangan ye)



6 comments:

Ku Azmiza said...

As salam
Cepatnya mesorat...hebat betul hehehe...
time ni, ramai lagi yang masih di kg.... harus cikgu cikgi yang masih nak golek2 di kampung boring!
cian...hehehe

Apapun...semoga ikhlas menjadi pendidik... :D

azhariah zuber said...

uish cptnya miting. kami 26 ni

ariana said...

Lamanya tak jumpa wan..akak pun dah mula nk sibuk balik ni..esok hari pendaftaran Kat kafa msa , ktn.
Ujan2 ni cam malas nk kuar rumah kan..
Slmt kemvali bertugas..tak tukar pun takpe , tak jauh mn kan.msh di pantai timur..hehe

Ayen... said...

mesorat mcm kursus plk gayanye kan,hehe....ok gak kamera tu janji pandai menggunakannye dgn betul..

ieda said...

tulahh ingatkan dah lupe nak update blog ekeke ..

x perlahh .. nak buat macam mana kan .. dah tugas macam tuu ;)

eh .. eh .. eh .. ieda suke gak jenama nie ! .. hurmmmmmmmmmm

Anonymous said...

Un logo, une ligne qui accompagne poinçon et le reste du contenu d'un portail doit être garantie contre toute republication ou l'utilisation par toute autre partie ..