Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, August 7, 2012

Ramainya manusiaa!

Banyak betul la duit dorang ni kan hehee.. KH tengok jutaan manusia bersesak tu pun awal lagi rasa lemas..huhu
Ramai dan sesak cemana pun Jln TAR totaap menjadi puujaaann hati warga kota kan..
Korang dah bertandang ke sini?haha hujung minggu ni mesti lagi meriah kan..
Kepada yang berhajat nak pegi..selamat meredah lautan manusia!Jangan lemas sudeyhh..ahak

Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cikgu, pe kabor? Semoga sihat.
Huhu dah lama akak tak turun KL, kalau Jalan TAR tu lagilah nak avoid musim2 posa dan raya. Bershopping di Shah Alam santai dan tak perlu barasak2 walau org ramai tapi dlm bangunan.
Selamat berposa dan berhari raya!

eelobor said...

hsahaha....dah terkena pun semalam

Iffah Afeefah said...

nak jugak pergi tp mlsnye laaa

Mila@Rimbun said...

tempat poooojaan hati sejak dari bangku universiti hahaha. aku teringatlah kita sesat ke chow kit, tp nak g ke central market dulu dulu hihihi

kasihredha said...

tosir gi...takuk lemas..
dok cekak nok bersesak2...baik beli dekat ghumoh jah

che mid said...

Salam.. dah lama tak pergi dan tak teringin nak pergi pun.. taubat you..

Salwa said...

hari biasa pun ramai gak ke.hujung minggu kompem sesak tak nafas.

Zulfadly said...

nak raya, penuh lah, lagi2 nuzul quran

Eyeme said...

sakit-sakit kaki koi g jalan sana.

Nur-nba said...

Kalau dekat, Nur dah pergi.. :)

aizamia3 said...

teringin tapi lupakan jelah hasrat hati.. confirm en. suami takmo teman.. baik shopping kat kedai kat rumah.. kihkihkih..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

heheh..manusia yg sorang ni (cma) pun nak pegi ke jalan TAR..
wink wink :)

Sharinginfoz said...

weekend ni mesti lagi ramai

balimbang.com said...

Dah nak raya kan..mana2 tempat pasti sesak..