Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, July 24, 2012

Sudah sampai!!


Yakyakk!Body scale yang KH order dah sampai..Lepas ni senang sikit nak monitor body composition dan boleh main timbang2 dengan kawan2 yang tengah comsume Herbalife kat sekolah KH.

Senang nak monitor dorang.. KH timbang tadi berat dah turun 61.4 kg..Alhamdulillah berpuasa dengan herbalife badan sihat dan bertenaga.. Lapar tu biasa la kan..hege

Body fat,body water dan bone serta muscle pun makin menurun dan menunjukkan perubahan yg meng'happy'kan diriku tho masih lagi dalam kumpulan overweight..bertambah semangat nak jadi sihat dan langsing..hehe

Thank you Allah..thank you Herbalife! Selamat iftar untuk semua..=)
Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

Iffah Afeefah said...

cayok kak cayok

Kalamhati said...

>>Iffah Afeefah:
hehe mekasih iffah!=)

Hanis MY said...

behnyo kak wan,, berminat la dgn herbalife tu

Nieza said...

menarik herbalife tu..tahniah kalau dah turun berat tu..:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

yeay..dah sampai barangnye,,

insyallah semoga misi kak kh berjaya :)

Ayen... said...

61.4 kg????hehehe...

eelobor said...

huhuhu,....kalau anak kecik boleh ditimang2... kalau anak besar kena timbang2 lah

whitecappuccino said...

bestnyer jadi kurus n langsing ni!!! rindu body 5 tahun lalu hehee

Bitt (doubleIS) said...

goodluck ;) selamat berpuasa :)

Nasuha said...

salam ramadhan kak :)

Sunah Sakura said...

wahhhhhhhhhhh banyak gak turun tuuuuu....all the best kakak~ hehehe

teratai said...

usaha...tangga kejayaan!

ariana said...

Salam Rammadhan..banyak dh dgr tentang herba life ni..member suami akak selalu cerita..ntah2 Wan kenal dia..dok Ktn..aktif sgt..Solahuddin nama dia selalu buka gerai kat kulit kerang ktn tu..

aizamia3 said...

ye.. moga berjaya ke arah kehidupan yang lebih sihat..

ai pun sedang berusaha menurunkan berat badan.. moga kita sama2 berjaya.. insyaAllah..