Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, March 10, 2012

Makin Lembap



Cik putihku ini makin lembaps pulak lately..Dah berusia agaknya..hehe nak suruh tukar ke apa ni?.. Encik eelobor ada solution ke dop?ke kena reformat or tambah RAM..

Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

senyumSOYA said...

heee~ beli baru ^^

ariana said...

Dia nak suruh ganti yg latest punya kot..i pad ke..baru canggih gitu..hehe

Kalamhati said...

>>Senyum soya:
hihi rabak poket..

Kalamhati said...

>>Kak Ariana:
hehe tu kena tunggu tunggakan SSM 2012 tu..=p!

kumanx said...

clear virus pastu formatkan ajer.. :D

Azlan Strider said...

try format dulu..kalau nak tambah RAM kena tgk spec yang lain plak..takut RAM dia dah max daa..hehehe

Regards,
-Strider-

eelobor said...

patut la sero tok sedak duduk yak tadi lg terrrr. hihihi, guano buleh jadi lembab betak tuh? x dok pengalaman lg tuh ambo. tok leh nok bui cadangan..... hihihihi

Fendy said...

beli baru je...hehe..kalo ado pitih..kalo xdop..format deh..

Kalamhati said...

>>Azlan:
huhu tq..nnt nk try format balik..rasanya RAM boleh muat 2GB lagi..

Kalamhati said...

>>eelobor:
hehehe mugo hok dio bau keda lg terrr..

Kalamhati said...

>>fendy:
hehehe ambo try format la dulu..kalu dok gak, teghebe la plok pitih..=D

♥cmª shIemª♥ said...

cuba buat disk clean up dan disk defrag..
ok kut,

Eyeme said...

hamboi..kemain yer teman semenjak gaji nak naik ni yer :p

Eyeme said...

hamboi..kemain yer teman semenjak gaji nak naik ni yer :p