Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, March 10, 2012

KidZania: Korang Tak Nak Bawak Anak-anak Ke Sini?



Ni bukan sponsered post ye!hahaha.. KH just tertarik bila tengok kat website KidZania ni.. Tempat yang sesuai untuk bawak anak merasa sendiri dunia pekerjaan yang mereka nak ceburi bila besar nanti.

Maybe bila mencuba, parents dapat tengok kecenderungan dan minat anak-anak.. Dorang mesti seronok kan. If KH ada anak, mesti KH bawak ke sini. Nak2 anak-anak yang dah masuk sekolah rendah tu. Yang duduk KL dan Selangor mudah sangat nak pergi ke Mutiara Damansara tu kan.

Yang jauh tu, maybe fikir-fikir jugak nak datang kan..huhu tapi boleh dijadikan satu destinasi percutian anak2 sempena cuti sekolah ni.

Nak tau info lebih lanjut boleh lawat website ni:



Selamat Bercuti! Sok balik kampung..yeaaa!


19 comments:

Fendy said...

wow...budak2 da cuti skola...

whitecappuccino said...

baru ke tempat ni?

Syazwan Che Deraman said...

bagus kewujudan blog tu cikgu.

eelobor said...

hajatnya....esok nak bawa Muaz ke Aquaria, KLCC

Kalamhati said...

>>Fendy:
ha'a seronok la budak2 ngan cikgu2..hehe

Kalamhati said...

>>Ciknor:
agak baru jugok kot ciknor..sy tengok dlm satu drama aritu..

Kalamhati said...

>>Wan:
yup..tu official website dia..buleh booking tiket trus dr website tu

Kalamhati said...

>>eelobor:
bestnye..kakchik pom tok rajin sapa lg ke aquaria tu..nnt pahni bwk abam muaz gi sini plok

♥cmª shIemª♥ said...

mcm best..jap nk p terjah..

selamat beroliday kak..

lieynanilaz said...

amboiii...cikgu pun dah macam kanak-kanak...jgn mare

selamat bercuti di kampung...:)

Rtp Farra Arisha said...

waaa, this is so interesting, especially for kids. :)

msredcheesecake said...

mahal tak nak masuk ni? nampak tenmpat gempak jer....

ieda said...

jom wan .. kita bukaa di ktn lakkk ! .. sure banyak sambutan nie kan ;)

Noraim said...

menarik kak! cuti2 sekolah ni blh la bawak ank2. hihi.

aimaniman said...

akak nak cuba tengok website tu... tq info... dan slamat bercuti gak,... jom balik kampung.. alamak kelas tambahan la plak???

nmkhairulazlan said...

semalam tgk wanita hari ni pon ada promote pasal kidzania ni...best je tgk..nanti bolek cadang untuk lawatan murid skolah..hehe

ketikketok said...

Another world's wonders in the making.. Gallery BiGDee House of Magic Potions world's first nano microfungus potions- Taman Royal Lily, Tanah Rata. Come and experience the wonders!

Azhariah Zuber said...

cuti sekolah mungkin ramai. pi masa weekend2

Hanis MY said...

bagusnyo ado tepak gitu dih...