Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, February 10, 2012

Welcome To Our Big Family!


(mekasih Cik Pena Orange utk pics ni)

Anak sedara KH yang ke 25 (betul ke 25?hehe ramai sangat sampai tak ingat).. Baby boy ni lahir sehari selepas Maulidur Rasul iaitu pada 6 Februari bersamaan 13 Rabi'ul Awal.. Huhu naper baby tak keluar awal sikit? Kalau tak boleh sambut maulud sempena kelahiran Junjungan Besar kita Nabi Muhammad SAW..huhu

Ni cahaya mata ke 6 kakak KH.. Alhamdulillah fair n square 3 lelaki dan 3 perempuan..hehe ke nak sama dengan adik beradik kita? 8 orang..hehehe

Tak sabar nak balik kampung jumpa baby. Si abang dia duduk cuit2 baby je sekarang..hehe geram kot. Jangan kau cubit baby dah la..hehe

16 comments:

ariana said...

Alhamdulillah. Tahniah dpt ank sedare baru..moga jd ank soleh ni..

Hanis MY said...

tahniah... sero nok cubit2 jugok..bulat ja pipi tu...

Kalamhati said...

>>Ariana:
syukran kak ariana..amin!

>>Hanis:
hihi mekasih hanis..3.2kg berat ni..tu yg bulat jah pipi..insyaAllah kak wan tunggu anak sedara dr Jepun pulak lepas ni =)

Eyeme said...

nampak gaya nak challenge adik bradik saya ni...hebak2..heheh

Kalamhati said...

>>Eyeme:
hehe kalahlah baba awak nnt..
nak challenge chik ni..hahaha

Deru Ombak said...

A bundle of joy.. Anugerah Allah ..
Alhamdulillah..

Kalamhati said...

>>Deru Ombak:
alhamdulillah..=)

♥cmª shIemª♥ said...

alhamdulillah....
alololo...tomeinye baby...

tahniah kak kh dan keluarga..
bertambah anak buah.. :)

nuriz said...

wow ramai betul anak sedara, 25 tu, saya ada 15 je

Huda said...

Tahniah, seronoknya dapat anak sedara baru..ramai eh anak buah..

Eliyana said...

KH,

Tahniah dapat anak sedara baru..comei laa....ank sedara ke 25? ramai mcm family mertua jgk...tapi best...

whitecappuccino said...

tahniah dapat ahli baru :)

Puteripisces said...

cube kire betul2...29 la ank buah..huhuhu x cukup kire tu...

aimaniman said...

besstnya dapat baby baru,.. rindu akak dengan tangisan baby tapi rasa x larat nak melalui saat tuw,.. alhamdulillah anak2 dah semakin membesar,..

Daya Aziz said...

comelnyeee ,

Ayen... said...

alhamdulillah dan tahniah....