Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, February 24, 2012

Jom makan!

Fuuhh..fuuhh tiup habuk sikit..Lama tak sapu umah ni..huhu nak bertandang minum kopi ngan makan kepok lekor kat blog jiran tetangga pun tak sempat..huhu maaf sgt2 sbb tak dpt balas kunjungan..

Sambil2 baca entry ni..jemputlah makan hidangan kat atas tu ye..huhuu tadi drive thru je..ni baru nak makan..

KH terpaksa bertapa seminggu dua ni untuk siapkan semua dokumen berkaitan KSSR dan Penilaian Berasaskan Sekolah (PBS). Rasa macam jadi kerani lak..hua huaa.. Ada je gap memang ngadap file yg bertimbun. Kalau waktu ngajar packed maka terpaksa stay back sampai petang..

Tak siap jugak..haa angkut files balik umah..overtime kat umah lak. Huhu seminggu dua ni rasa nak tido pun tak lena..Asik mimpi pasal kena marah dengan pemantau je..Ikh nightmare btoi la

Semua dokumen pentadbiran yg perlu ada dalam file induk almost done..Doakan ye.Hope tak kena bantai dan bambu dengan pemantau..hope guru2 tahun 1 dan 2 dah prepare part masing2..

KH boleh jawab part KH je..huhuu rabbi yassir walaa tu'assir..amin


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 comments:

whitecappuccino said...

Weh! make Mekdi dio..sedak2!!! oh..sibuk dgn penilaian dah ek? ciknor tak tengok lagi fail2 ULBS tu..nak keno ita2 jugok pahni.

aimaniman said...

akak pun sibuk ngan fail ulbs, tapi biasanya bulan 6 ke atas... sekarang tengah sibuk nak cari pencetak dan kebenaran menerbitkan majalah sekolah, takut2 majalah tahun ni lambar keluar sbb akak.. isshhh...
mcD akak pun makan t'hari td trriple cheese burger feveret akak..

S..U..D..@..I..S said...

makan2 jgn x sempat makan sudaaa.....keja sampai bila pun x abih

che mid said...

Selamat menyiapkan tugasan... nak tau, setiap kali nampak logo M Mc D.. deeja kata, " mamam..."

Noraim said...

makan mekdi jah kak? sibuk sgt ko? sie ko kak.

azieazah said...

Lepas baca satu, satu kisah kekalutan dan kepayahan para guru, saya semakin takut. Nampak macam parah betul kerja guru ni kan? Kesian sungguh.

Sebab tu la saya tak terkejut, kawan saya berhenti jadi guru, dan masuk jabatan. Lega besarrrr dia kata.

Kesian guru. Jasamu dikenang.

Nur-nba said...

Kak, sedapnya.. Nur pun busy memanjang nak berblog pun tak sempat.

Eliyana said...

huh!mekdi!

kira ganjaran laa tu lepas penat berusaha....chayok!

teratai said...

sekolah kak dah dilawati oleh pegawai JPNP minggu lepas,berkaitan PBS! Nasib baik semua dokumen ada...beres:)

FiZ said...

Salam.bz nye dia.chaiyok2.

ps: lama dah xbrtndang cni

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu Wan,

banyaknyer keja bawak balik!

♥cmª shIemª♥ said...

Sian kak kh.. selamat menjalankan tgjwb dan melunaskan keje2..

Ermm..cma kurang mkn bege mekdi..tp nuggets die sedap.. nyum2..

ariana said...

samalah kita..akak pun lama tak singgah blog kwn2..
kerja sklh selalu juga akak bawak balik rumah, tp kdg sampai rumah x buat juga..angkut balik kesekolah semula..huhu