Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, January 19, 2012

Khamis Yang Sangat Spontan


Adakah kita faceQuran setiap hari macam kita facebook?
Huhu tazkirah untuk diri sendiri..


19 comments:

IMANSHAH said...

malu ai

❤ eyeme ❤ said...

honestly jawab tak..huhu..kalaulah laptop tu ada setting bila on je suh kita bace Quran dulu..alhamdulillah..

tapi itu kalau..kena sedar diri jugak kan..

Nur-nba said...

Memang kena selalu muhasabah diri..

Lelord said...

aduhh...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cikgu,

Alhamdulillah tiap2 hari, sehelai lepas solat fardhu, at least 2-3 kali sehari. Dah amalkan sejak sebelum gi Makkah. Harap dapat teruskan lagi dan lagi, InsyaAllah.

Sunah Sakura said...

betul tu kak..huhuhu..kalo missed satu hari tak baca langsung, memang rasa bersalah sangat2... T_T

S..U..D..@..I..S said...

mari kita berfacebook sambil dengar alquran melalui http://www.quranexplorer.com/quran/

aimaniman said...

yupp terkena batang idung.. mesti lee fb lebih lagii... apa daa...

♥cmª shIemª♥ said...

huhu..muhasabah diri ini...

Kalamhati said...

>>Imanshah:
huhu ai pun termalu jugak..kdg2 baco sehelai muka surat jah..huhu

Kalamhati said...

>>eyeme:
hehe tau takpe..
takpe sama2 kita biasakan diri baca lepas setiap solat waktu terutama Maghrib dan Isyak

Kalamhati said...

>>Nur:
betul tu..akak share kat sini utk kita sama2 ingat..=)

Kalamhati said...

>>Lela:
huhu..pasni kita faceQuran dulu baru facebook..=)

Kalamhati said...

>>Kak Halima:
alhamdulillah kak..sy pun nak jd macam akak..skarang ni lps maghrib je baca..ngan lepas Isyak

Kalamhati said...

>>Sunah:
huhu alhamdulillah..bila kita rasa macam tu insyaAllah akan sentiasa igt nak baca kan..=)

Kalamhati said...

>>Sudais:
yup..itulah sudah bagus..syukran!=)

Kalamhati said...

>>mama aimaniman:
huhu kena batang hidung saya gak ni..

Kalamhati said...

>>Cma:
sama2 kita ye..=)

Ayen... said...

tak.....(pengakuan jujur,huhuhuhu...)