Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, January 6, 2012

2012 ITU OREN

Salam 'alaikum dan salam sejahtera..

Lembaran blog 2012 yang dah terlewat dibuka ni..hehe..dimulakan dengan entry contest. Minggu pertama persekolahan ini banyak yang perlu disettlekan sampaikan nak blogging pun tak sempat sangat.

Tambahan pulak bos lama dah bertukar dan bos baru ni baru tahun ni memegang jawatan dalam Hal Ehwal Murid. Jadi, banyak yang perlu KH bantu beliau terutama dalam bab2 filing dan borang2 bantuan. Mau tak pening, beliau datang2 je terus kena uruskan agihan duit bantuan KWAPM dan biasiswa Yayasan Pahang. Selasa minggu depan dah nak kena agihkan kepada penerima bantuan..huhu

Alhamdulillah, pengalaman lepas2 banyak membantu KH untuk memudahkan kerja2 beliau. Nanti kita sambung lain kali cerita persekolahan ni ye..hehe kita bali semula ke pangkal jalan.


Setelah digeledah gerobok gambar-gambar
Terjumpalah jugak gambar yang KH kira sesuai untuk join contest
yang dianjurkan oleh sahabat blogger yang stylo de vass
Sapa lagi kalau bukan Jo Qusary


Contest ni akan berakhir pada 8 Januari 2012, jam 12.00 tghmalam

Tajuk entry: 2012 Itu Oren

Apa saja gambar korang yang korang rasa ada gabungan jiwa antara
warna oren dan tahun 2012
Kalau nak tahu syarat2 contest ni, boleh klik link kat atas ek



~Se'oren' harapanku di tahun 2012 ini~



7 comments:

Noraim said...

selamat tahun baru akak! :)

Noraim said...

selamat tahun baru akak! :)

Jo Qusary said...

Selamat tahun baru dan salam stylo, KH :D

thanks sebab join contest... nampak je link terus dah taruk kat blog tadi, hehe...

ISZA said...

cantik.. good luck!

whitecappuccino said...

comey gambar ni..bunga api! mencetus semangat tahun baru.

Izan Ishak said...

cantiknya kak... gud luck ye!

zahiahorange said...

orange.... i loikee... anyway, best of luck..