Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, December 28, 2011

Aiyyaakk!ShoutMix Dah Tak Free Dah Mulai Januari 2012

Salam 'alaikum dan salam sejahtera..

Bila tengok kat kotak ShoutMix kat sebelah kanan tu, KH terperasan kat atas sekali keluar ayat "ShoutMix Important Notice".. Sekali tengok buat derk je. Dua kali tengok buat deerrkk lagi jugak. Bila dah berkali-kali tengok, rasa macam gatal tangan nak klik.

So klik la..Nak tau pe yang important sangat tu.. Herrkkk!Ammaakk!Appaakk!Innalillah...Pokcik ShoutMix taknak bagi free service dah kat kita yang selama ni setia dengan beliau. Beliau nak kenakan charge pulak..huhu

Nak baca surat cinta dari Pokcik ShoutMix boleh baca kat SINI 

Huahuahuaaa..merajuk la macam ni. Terpaksa la mencari kasih baru sempena tahun 2012 ni. Nak buat cemana, dah ShoutMix tak sudi. Moh ler kita cari yang sudi menumpangkan kasih tanpa mengharapkan balasan..hehehe




23 comments:

Idati Malek said...

hahahaha....saya ada bagi SB utk tu dalam entri

http://daricahayahati.blogspot.com/2011/12/free-shoutmix-akan-ditutup-jom-try-free.html

atuk said...

Assalamualaikum KH

baguh tu..
kita cari yg sudi

Wassalam

Iffah Afeefah said...

lame x gne

IMANSHAH said...

huk aloh

sengoti ko

[PCL] said...

Assalamualaikum, thnks sbb sudi join my bloglist 2012...

pasal shoutmix/box tu rasanya tak jadi hal sangat, masuk je terus ke comment box..lagi mesra blogging , ini pendapat sy lah. TQ.

Rina Rossoneri said...

sy dah buang shoutbox tu, kak..
gara2 malas nak cari shoutbox sbb tukar template hohoho

ieda said...

ekekke den dah lama tukar ke cbox wan .. dah lama dbtahu tuu ..

agaknya wan baru perasan sbb wan lama x online kan :)

♥cmª shIemª♥ said...

hehe..cma dah buang sb cma..

S..U..D..@..I..S said...

Tq KH tk perasan langsung...kita drop kat komen saja..cemana

BeloG MTT said...

Ada juga terbaca tentang ni. Alaaa tak best sungguh lah macam ni :(

H.J said...

takpe la..nanti kuar yang lain plak..hak3

xDer said...

sekadar untuk bershoutbox tapi nak kena byr? alternatif lain ada byk lagi..

eelobor said...

tak pernah letak lak kotak cam gitu

Azhariah Zuber said...

kemutnya shoutmix

aizamia3 said...

tak pernah letak..

whitecappuccino said...

ciknor dah guna Fibox..ok gak tu. oh ya, favicon ciknor jadi doh! tq..:)

Nieza said...

oo yer ke? baru tahu ni..kena cari alternatif lain la:)

Dalila Hamid said...

selamat tahun baru

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis..adik tak pandai psl blog..bila dah tak leh guna pasni takda lah kotak jerit baru kat blog adik.huhu

Noraim said...

hihi. nasib baik sy guna cbox je. hehe.

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu,

Sib baik akak ada 2 boxes. Satu dah kena sita, ada lagi satu!

[PCL] said...

salam singgah Jumaat..

kalau boleh mesrakan blogger dgn comment box...pcl dah buang dah SB tuh..

p/s : dah masukkan url kalamhati dlm blog list terbaru saya..tq.

Izan Ishak said...

izan pun guna fibox kak... once kita dah register, blog kwn2 lain yg guna fibox pun tinggal nak taip mesej aje. mudah kan...