Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, December 12, 2011

SBPA Gaji Guru

Just nak share info yang baru KH dapat. Sori ye sebab yang ni SBPA untuk gred DG (guru)..Harap dapat beri sedikit gambaran tentang sifir gaji SBPA 2012 sebab ramai yang macam interested nak tau kan..=)

13 comments:

whitecappuccino said...

suke3X!! alhamdulillah..bertambah rezeki..

lieynanilaz said...

untungnya cikgu!!.....

Mizz ErMa said...

cita2 taem kecik2 dulu nak jadi cikgu..tapi xkesampaian..>___<

teratai said...

kak dah tengok, tapi x berapa nak faham...hopefully lepas taklimat dptlah faham lebih jelas:)

♥cmª shIemª♥ said...

alhamdulillah..untung la cikgu2..

Noraim said...

dulu sgt2 nak jadi cikgu tp skng dah berkubur dah. huhu.

ieda said...

sukenyaa beb !

beb ! bila nak date nie ?? nak ajak minum2 nie :))

Mila@Rimbun said...

rezeki tuh...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cikgu Wan, Alhamdulillah muroh rezki para cikgu. Meh share!

aizamia3 said...

Alhamdulillah.. syukur bagi mereka yang menerimanya..

Tinta Emas said...

saya share yea...

Mungkin ini akan membuatkan saya lebih faham daripada yg saya peroleh drpd FB...

Terima kasih.

Iffah Afeefah said...

Pham pas mak terangkn

IMANSHAH said...

minggu depan sain la