Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, December 9, 2011

POTRET SENJA: PANTAI MORIB

Pics ni diambil pada awal cuti sekolah hari tu lagi. Tapi baru je KH pilih2 dan edit. Sebenarnya bukan niat nak ke sini pun, lepas jemput member kat LCCT, KH singgah rumah abang kat Banting then adik KH ajak singgah Morib ni. Kitorang singgah kejap je sebab belum solat. Berhenti solat kat masjid depan Pantai Morib then terus balik Putrajaya.


Kali pertama menjejakkan kaki ke sini


Suka tengok gambar ni


Sang mentari menunggu saat untuk melabuhkan tirai


Merenung masa depan ke pakcik?huuu


Inginku terbang bebas di angkasa..




Kejor yop kejor!



Suka tak?suka tak?ngee

21 comments:

F.A.R.A.H. deeb said...

wahhh... dah lame tak singgah Morib. Ntah caner ghupe la gamaknye skang ye? Uhuks....

atuk said...

Assalamualaikum Kalamhati

lamanya saya tak pergi pantai morib
akhir sekali 80an hujung....

Wassalam

♥cmª shIemª♥ said...

panati morib!
cma suka datang cni jalan2...best..

cantik akak 'tembak'!

~~zAnAfAhMi~~ said...

Dulu2 pernah lepak Morib tp x best, skrg tgk gmbr mcm dah berubah.

ariana said...

Subhanallah..cantiknya pemandangan..

Dalila Hamid said...

cantik jugak permandangan senja di sana

eiela said...

tak sampai lg sana, cantik pemandangannya kan.

ieda said...

sgt2 cantik pic2 tuu .. rasa tenang bila memandang ! ...
wan sihat ke ??
lama x dgr berita tau
x ym punn
winduu lahh :)

Noraim said...

Lawa tempatnya kal. Teringin nak pergi :)

che mid said...

Salam, che mid pernah tinggal di Banting dulu, tapi dengarnya Pantai Morib dah cantik sekarang..

whitecappuccino said...

suke2! dok pernoh sapa pun sini lagi..

Nur said...

Salam Kak Wan.. Cantiknya gambar2 kat Pantai Morib. Belum pernah sampai lagi ke sana.

Izan Ishak said...

kak wan... izan org banting! aritu pun kami jalan2 pi morib... dah lain sgt. kalau masa izan kecik2...tmpat ni tak cantik macam skrg...

*akak tau tak...bog akak ni tak berupdate pun dlm blog izan... rupanya izan dah byk ketinggalan ketapi.

S..U..D..@..I..S said...

merealisasikan cuti2 malaysia...indah, belum sampai lgi nih..
hebat foto2 nya

eelobor said...

minggu lepas nak juga ke Gold Coast Morib, tapi full house. Takde kosong... kebetulan pula ada hal kematian pada minggu lepas. nampak gaya, tertunda lagi la hajat nak ke Morib

Iffah Afeefah said...

morib

slalu g kat uma persekutuan tu

sunyi skit

radziah AR said...

cantik! suka kedamaian yg begini....
sbb tu selalu lepak di bayu senja (penang)

jelah said...

pantai morib dh cantik dh skrag..

Cik SHiNJU said...

As salam...

Cantiknye gambar2 ni..

H.J said...

tak nampak pom mentari nak berlabuh tu..?hehee

aizamia3 said...

cantik dan indah pemandangan tu..

dah lama rasanya tak ke sana..