Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, October 16, 2011

PARTI BUIH!

Lokasi: Unit Bomba dan Penyelamat TUDM, Kuantan
Agenda: Bergumbira main buih
Peserta: Murid-murid Tahun 6 termasuk guru pengiring..hehe




















Siyes seronok tengok depa semua happy main foam ni.. Teringat zaman kecik2 kan.
Yang kita tahu nak seronok dan maaaiinn je kan..
Sekali sekala depa bebas dan seronok cemni..
Kalu kat sekolah buat parti buih cemni..memang nak kena 
lesing la depa!!hehehe..

Cerita penuh tentang Lawatan ni..next entry..Kalau rajin la..ngeee


** Gambar guru-guru pengiring yang juga excited tidak dapat ditunjukkan di sini atas sebab2 keselamatan..wakekeke

29 comments:

❤ eyeme ❤ said...

sekali sekala seronok la..jom kita wat kat umah

whitecappuccino said...

weh! banyok nyor buih!!boleh berenang!

pha is said...

waa.. mcmc best je... tapi slalunya kalau pesta buih ni bukan yg berunsur 18sx ke..? hehehehe

puteri eima said...

bestnyer tgk die owg...

Niena Pengembara Ilahi said...

fuyyoO.. best ney


ps:erk... kak wan keh ado cik abe doh.. nok wat gapo tentera nye heheheheeeheeee

CikMakhlukBumi said...

waaaa..mmg best!

JIJI YU said...

cikgu mmg tobak dok terujo..ahaha

kakwan..sudi dok jadi sifu jiji..photog

Kalamhati said...

>>eyeme:
wat kat umah mana?umah chik ke?haha nak keno pelangkung ngan chik?

>>ciknor:
hehe tp buih ni tak basahkan seluar budak2 tu pun..buih ringan jah ni..

Kalamhati said...

>>pha is:
hehe ha'ah biasanya term ni utk yg 18sx tu...ni kira kita positifkan dia..hehe

Kalamhati said...

>>puteri eima:
kannn..hehe


>>Nina:
meme best..tp cikgu cover eksaited depe budok2..kalu ikut eghe nok nopak etep..haha

Kalamhati said...

>>CikMakhlukBumi:
sangat bestt!=)

Kalamhati said...

>>Jiji:
hehe cikgu telebih eksaited tp cover2 jah..hihi

jiji..nok jd sifu tu tokleh la..kakwan pom duk ngakok lg ni..hehe tp kalu nak tanya gapo2 buleh la sikit2..hok mano kakwan tau..insyaAllah.komera kito samo..jd senang la..=)

gedek! said...

baru je nak tanya gambar cikgu....!

huh! keciwa!

Kalamhati said...

>>uncle gedek:
hihihi gamba cikgu takleh la tunjuk nnt lawan uncle lak..hehe

~izan~ said...

kalau akak buat kat umah,jgn lupa roger izan dan anak2 ekeke

Kalamhati said...

>>izan:
wakekeke tingin jugak izan ye!=p!
apa kata kita gi serbu unit bomba TUDM tu skali lg..hehe

exora said...

bestnyer..buih2 tu dihasilkan untuk apo sbnrnya...

Kalamhati said...

>>kak exora:
sebenarnya buih tu utk demo jah..bila kebakaran pesawat berlaku..bomba TUDM ni gunakan buih utk padamkan api..bkn guna air..so sajo jah demo tu buat kat ats jalan..nk tunjuk ke budok2 tu..bg dorang main

Iffah Afeefah said...

Bunyi cm lucah je haha

cik pulau said...

wohooooo... cam best je ni..
tak pernah main pun dengan buih yg byk2 gini... huhuhuu

Rtp Farra Arisha said...

eh..seronoknya main bubbles..hehehe. if i can do so, i'll do then..;)

alinac lover said...

waaa best tuuuuu

Mila@Rimbun said...

wahh tie.. kalau zaman kita dulu ntah2 dah guling2 kat situ kan hahah

ieda said...

uishhh x basah ke uniform mereka wan ???

IMANSHAH said...

xndak teman masuk..basah

♥cmª shIemª♥ said...

bestnye!
hehehe...
program ape ni kak kh?

Lina said...

eiiii bestnyer...nak main jugookkkk haha

eelobor said...

hehehe....best nih. dah lama tak main buih

Azhariah Zuber said...

best gila. ingatkan oversea