Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, October 17, 2011

Lelaki Memang Gagah Perkasa..

Memang tak dinafikan lagi kan.. Allah jadikan lelaki hebat dan kuat untuk melindungi wanita yang lemah dan lembut..bukan lembik tau!hehe

Tapi tapi tapiiiii...

v
v
v
v
v
v
v


scroll lagi!




v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


lagi!

v
v
v
v
v
v
v

dan lagi!!




haaaaa dekat dah ni!

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Jangan la ikat air saya ni sampai penyet straw dia.. abang ikat mati sampai
terkial-kial saya nak bukak..Last2 saya terpaksa balik minum kat rumah..
Potong dengan pisau..Potong stim la abang ni!!






Hehehe jangan maree..sekali sekala korang main scroll-scroll..
Korang suka kan?!hihihi kedepik diriku!


Kalu marah kena jual!ahak

21 comments:

Salwa said...

haha.ingatkan nak bagi tazkirah pasal lelaki.

S..U..D..@..I..S said...

ingatkan angkat batu ka pokok tumbang ke.....ikat straw rupanya...

Ayuni said...

hm, slalu camtu....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ingatkan gmbr lelaki junjung balak ke..haha.sian akak.saya selalu kena kes camni

JIJI YU said...

kak..kalu kato indor waktu malam deh..iso sekalo 400 jah sek2 pro guno...jadi speed dio tu brapo eh..dalam 50 ko..

whitecappuccino said...

aduh..penyek straw..air gapo tu? cegho jah napok..nok kato milo beng tak dok rupo, teh beng pun dok jugok.

ieda said...

ahahahah kasi potong stimm lah wannn ekekek :))

cik pulau said...

ahahha.. memang perkasa betol abg ni. huhuhu

IMANSHAH said...

cakap dia tak yah ikat sangkut je dalam keta

Warna Warni Kehidupan said...

ahaha x lulus skil mengikat air tu

teratai said...

tu simpul mati tu, macam geram je....mamak bangla ke yg ikat nih!he,he..

~izan~ said...

simpulan kasih tu kot kak hehehehe

eelobor said...

memang potong stim ar

msredcheesecake said...

Kalau ikat air ni msred selalu fail buka... Kena la minta tolong org lain...Hhee

azieazah said...

Tak kira! tetap stim! hahahahaha

cikgu isza said...

cisss... memaang bedebah lelaki itu!
:D

Mila@Rimbun said...

ahaks! ahaks!

che mid said...

Boleh buat serapah bunyi macam ni.. aku simpul straw sebagaimana aku simpul anunya.. ha ha ha

SoLy SoLicious said...

haha..tau la depa kuat... smpaikan ikat plastik xleh nk dibukak2..haishh..

♥cmª shIemª♥ said...

hehe..sekali tali kena ikat ketat2..sabo je la..
huk huk..cma pom penah kena camtu jugak...menyumpah jgk la nk minum..dah le haus.. :(

ariana said...

tu namanya.." simpulan menduga kasih" hehe..
Suspen je..ingat kan nak cerita psl superman tadi..:-)