Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, October 18, 2011

Terharu Sangat.. Semoga Allah Murahkan Lagi Rezeki Dia..

KH terkejut tengok trafik blog melambung tinggi hari ni. Sebab kebiasaannya jumlah trafik memang separuh dari tu je. Sambil garu-garu kepala yang tak gatal ni KH rujuk referrals kat nuffnang dan referrer tertinggi adalah dari blog TiffinBiru milik Che Mat Gebu kita. Siapa yang tak kenal dia kan. Orangnya sangat down to earth. Tak pernah sombong dan sentiasa segar dengan resepi-resepi dari Dapur Tanpa Sempadan dia..



Bila masuk blog DTS, tengok entry yang KH missed dan tanda tanya KH terjawab. Rupanya Che Mat telah selitkan link entry short video KH kat akhir entry dia yang INI.. Rasa terharu sangat kerana PCM (boleh guna short form ni kan Che Mat?) sudi bantu promote video pertandingan KH tu. 

Terima kasih sahabat kerana sudi membantu. KH doakan PCM dan DTS lebih gemilang.. KH tunggu DTS jadi satu brand yang tersendiri one day..=)

Harap sudi vote untuk video atas tu ek.. Thanks for your time.. Kami masih berharap video tu dapat menduduki TOP 5 nanti.. Walaupun saingan amat sengit dan kedudukan video tu tak berganjak dari nombor 8.. Kena yakin dengan rezeki yang Allah dah tetapkan kan?


28 comments:

atuk said...

Assalamualaikum KH

moga berjaya
Insyaallah

Wassalam

Niena Pengembara Ilahi said...

InsyaAllah kak :)

Lelord said...

semoga berjaya kak

IMANSHAH said...

wah "mak' suka ye

teratai said...

amat terharu tengok penghargaan seorg anak kpd seorg ibu...nice video:)hrp2 dpt menang:))

Mat Gebu said...

sama2....

Kalamhati said...

>>Tn Haji:
Waalaikumussalam..

insyaAllah..amin..=)

Kalamhati said...

>>Niena:
timo kasih niena..=)

Kalamhati said...

>>Lelord:
thanks lela..=)

Kalamhati said...

>>imanshah:
ekeke 'mak' nak tergelak bila tgk

Kalamhati said...

>>kak teratai:
mekasih kak..doakan ye!=)

Kalamhati said...

>>PCM:
=)..

Syazwan Che Deraman said...

ambo g tengok blog do gak.
jeliro lalu.

Nieza said...

semoga berjaya yer..amin:)

Nur-nba said...

Salam.. Good luck untuk KH.. :D

Aki said...

ho ho ho.. bestnye jadi akak.. banyak orang tolong.. ^_^.v..

JIJI YU said...

mmg papa gebu terbaik la

♥cmª shIemª♥ said...

terima kasih utk pcm..
insyallah ada rezeki mesti akak menang..

ieda said...

untungnya wan .. ada blogger yg sudi tlg kan .. syukur .. ada rejeki adalah nanti wan .. insyaallahh
banyakkan berdoa :)

nanti kalau menang kita same2 belanje makan nak ekekek :) nghosekkkkkk

mama maman said...

untungnya badan..:)

kita selalu jd silent reader je.. segan nak tegur atau komen.. hhhiii.. sapa la kita nih kannn..:)

Kalamhati said...

>>Wan:
hehe meae la..nilih air liur sokmo kalu masuk blog pcm..hee

Kalamhati said...

>>Nieza:
thanks nieza..doakan ye!=)

Kalamhati said...

>>Nur-nba:
tq sebab sudi vote..=)

Kalamhati said...

>>Aki:
sahabat blogger kita mmg ramai yg suka membantu..=)

Kalamhati said...

>>jiji:
yup..org nya humble je..salute!

Kalamhati said...

>>cma:
thanks cma doakan ye..=)

Kalamhati said...

>>ieda:
bereh beb!hehe BE ieda kencang lg tu kan..hehe tunggu nak tuai je tu..=)

Kalamhati said...

>>mama maman:
huhu jgn la malu dan segan..thanks sbb sudi singgah blog KH