Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, September 14, 2011

TENGOK HASIL KARYA MEREKA..TERINGAT ARWAH YASMIN AHMAD

Pernah tengok video ni tak? Dorang ni kiranya super duper junior KH kat IIUM la ni..huhu..Kagum dengan bakat dan semangat yang dorang tunjukkan untuk menghasilkan video ni.. Dan hasil usaha mereka akhirnya diiktiraf dan dinobatkan sebagai Juara dalam Terang XXIII Architectural Workshop 2011.





Mengharapkan karya2 sebegini lahir..
Yang ada 'jiwa' dan memberi pengertian
yang cukup mendalam..
Dan meninggalkan kesan di hati kita


Semoga mereka akan berjaya
Sebagai pewaris seni yang hebat
Suatu hari nanti..
Hebat dalam redha dan berkat..
InsyaAllah!



8 comments:

JIJI YU said...

akan ada pelapis die

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

generasi muda ramai yg berbakat kak..

akak..nnt kita jump klu ada peluang ye.plan mmg nak jumpa masa gath blogger kuantan tu, tapi dah sarat sgt masa tu..huhu.teringin nak jumpa akak dan lain2.leh jumpa kak eida,kak sarah-najwan dan len2..

eelobor said...

saya bukanlah pengkritik filem, tapi rasanya budak2 nie ada bakat dan boleh pergi jauh lagi kalau dapat meningkatkan lagi kemahiran yang ada

ieda said...

best ... tapi ieda selalu fail tgk cerita2 mcm nie .. susah nak tangkap maksuddd huhuhu

Rozali said...

Assalamualaikum Kalamhati

Insyaallah...niat yg murni akan dapat keredha drp Nya

Wassalam

Niena Pengembara Ilahi said...

Nina xpnah tgk video ni tpi dia mmg berbakat ^^.. pewaris seni negara

Niena Pengembara Ilahi said...

meremang blu roma bla tgk video ni..tpi skang ni, remaja.. bla ada msalah suka ikut jln pintas...

aizamia3 said...

ramai yang ternanti-nanti idea yang segar seperti arwah pernah buat..