Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, September 15, 2011

JOM JOIN BLOGLIST KALAMHATI!!

Salam 'alaikum..


STICKY POST
Sila scroll ke bawah utk entry terbaru..=)




Ade ke yang sudi join bloglist blog ku ini?huhu.. Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan link kat komen entry ni k..

KH nak penuhkan bloglist "BLOGGER AIDILFITRI" tu.. Sekarang baru ada 6 links je kat situ. Kalu dapat isi 100 blog best gak!!hehe berangan..

Kawan-kawan yang selalu jenguk blog KH ni, if link blog kowang belum listed kat memana bloglist KH kat sebelah tu, please tinggalkan link k..

Takde syarat apa-apa.. Just tinggalkan link blog korang je. Dan kalau sudi tukar link dengan KH lagi la dialu-alukan..hehe

Cepat2!!Lelong2!!!2 singgit 2 singgiittt..ekekeke

35 comments:

Ayuni said...

nk jugak, nie link sye.....http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/

Kalamhati said...

>>Ayuni:
link ayuni dah ada kat geng Hawa..=)

Ayu Hashim said...

Assalam .. Nak join bole?? Www.ayuhashim.com

Sufia Mahzan said...

Nak jugaklah...

http://miszsephia.blogspot.com

Blog KH mmg sudah ada dlm bloglist saya tp bukan bloglist raya tu..

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. blog nina ada kt sini :)

erm.. InsyaAllah kak =.='
tq pengingatan & nasihat :)

Tasha said...

http://nathasca88.blogspot.com/

KALAMHATI dah lama ada dalam bloglist tasha ^^

CikMakhlukBumi said...

hehe...
http://lapansepuluh.blogspot.com

teratai said...

suka2 tp dah ada dlm 'geng pahang',kalu tak da tu..sure nya letak :)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. ko'o nah ko suko nyo...

perkataan "kuca wokyoh" tu tok tau sapo pengasas dio... hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. ko'o nah ko suko nyo...

perkataan "kuca wokyoh" tu tok tau sapo pengasas dio... hehe

~izan~ said...

blog izan ada dah hehe..slmt hari raya kak =)

IMANSHAH said...

dah ada yei

ieda said...

eh eh ieda x nampak link blog ieda :))

Mila@Rimbun said...

I saw mine kat sebelah tuh.. thanks

aizamia3 said...

nak jugak.. ;)

http://aizamia3.blogspot.com/

ariana said...

Akak blogger Pahang gak lah..:)
tentu lah x mau ketinggalan..
http://arianasstorys.blogspot.com/

aimaniman said...

akak nak jugak... http://ezaiza.blogspot.com

aimaniman said...

akak nak jugak... http://ezaiza.blogspot.com

aimaniman said...

akak nak jugak... http://ezaiza.blogspot.com

Rozali said...

Assalamualaikum KH

salam ukhwah

http://atuk-phd.blogspot.com/

Wassalam

eelobor said...

pastikan blog Sekadar Berkongsi tak tercicir eh... huhuhuhu

whitecappuccino said...

Nak lerr!
http://whitecappuccinol.blogspot.com/

eiela said...

saya pun nak jugak http://infonewbie.com

kalamhati dah sedia ada dalam bloglist-infonewbie.blogspot.com

Wan Pai said...

nak tinggalkan juga boleh?

http://makhluktaksempurna.blogspot.com/

♥cmª shIemª♥ said...

menyempit jugak..

www.shiemacma.blogspot.com


www.cmashiema,blogspot.com

=)

gayahspears said...

walaupon lame menyepi, nak nyelit jugak :) boleh kan akak??? ngee


www.alyaamor.com


camat hari raya akak ku sayam...

S..U..D..@..I..S said...

rasanya dah lama join...ntah ada ke x

Solihin Zubir said...

http://www.solihinzubir.com

yeyeyyyyy.. hehe..

L said...

nk3 gak... huhu

kamu berakhlak ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Mrs Nury said...

Salam KH,

Harap Nury tak terlambat, NAK JOIN JUGAK :)

http://mrsnury.blogspot.com/

Kalamhati said...

updated!!

@sudais: dah oredi ada lama dah..kt geng hawa..=)
@ciknor: pun dah ada
@solihin: ada dh gak
@aizamia3: dah ada gak..=)

semua geng lama mmg dah oredi listed..=)

diana said...

nak jugak...:)

http://www.dianarashid.com/

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu wan,
Done.....yours already in my blog list.

H.J said...

aidilfitri tak habis eh kak..?haha

fana said...

nak jgk boleh??
www.fanaw.com