Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, September 12, 2011

Kembali Mengetuk Kibod..

Salam 'alaikum..

Rindunyeee kat blog ni.. Streamyx ku koma sekejap..huhu mati kutu gak la 4 5 hari ni..Nak update blog memang tak dapat la, nak blogwalking laaagiii la takde peluang..huhu

Mesti ada yang rindu KH kan..wakekeke ayat perasan sudah keluar..hehe..InsyaAllah akan cuba update stori de mori yang mana boleh di update..

Sok pagi sampai hari Khamis, KH jadi pengawas untuk UPSR kat SK Cenderawasih. Tahun ni merupakan tahun ke-3 KH jadi pengawas UPSR. Alhamdulillah, macam2 pengalaman dah dikutip dan tahun ni tambah lagi sedikit pengalaman. Doakan semoga semuanya dipermudahkan.. Bukan sesuatu yang mudah jaga exam ni.. Sebelah kaki sudah berada di penjara.. Silap sedikit maka akan tanggung akibatnya..huhu besarkan tanggungjawab dan amanah?..

Kepada yang jenguk blog ni, tapi tak disambut..KH mohon maaf..InsyaAllah akan cuba berkunjung ke blog2 kawan dan membalas jejak..

Dan kepada semua calon UPSR 2011, selamat maju jaya diucapkan..Buat sehabis baik dan semampu yang boleh..terutamanya untuk ketiga-tiga orang anak buah KH iaitu Syahid, Fatin Fitriah dan Fatin Alisa.. Semoga berjaya dengan cemerlang..ameen

Selamat malam!

16 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

oOO patut la.. nana cari, igt gi mano hehe

Kancil 8349 said...

kita sama2 doakan semua murid UPSR dapat menjawab dengan baik dan mendapat keputusan cemerlang

Syazwan Che Deraman said...

nanti buleh la update pasal jadi pengawas ni kak.
heheh..jangan lupa, ambik gambar sekali.

Lelord said...

sy pun jarang on9 kak...nk kata beraya sakan idak le pulak tp tu la line broadband kurng menyerlah huhuhu

aizamia3 said...

rindu nak hadap exam macam tu.. tapi sekarang turn anak2 pulak.. kita pulak iring mereka dgn doa dan harapan moga mereka berjaya..

Kak Sam said...

Welcome back dan selamat menjadi jaga erk

ieda said...

kita dah ilang rindu kannn
jumpe kat carwash arituu ekekke

aah ari nie hari periksa besar UPSR kannn huhuh debarrr !

♥cmª shIemª♥ said...

patut le sepi je...
xpe2..welkam back!

eelobor said...

dah agak dah pasal streamyx itu hari deh? apapun selamat berblog kembali....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

busy rupanya akak ku ni..jg diri ye akak

S..U..D..@..I..S said...

sama kes dgn KH seminggu juga bergelap

diana said...

selamat jadi pengawas ye..
hehehhe

MOH KEMBARA said...

Assalamulaikum Cikgu,

Budak yg peksa, cikgu yg risau. Selamat bertugas cikgu Wan.

exora said...

awas elok2 tau...hehe, ramai gak pengawas yg baik hati..siap tnjuk2 jwp kt student gtu..

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

ariana said...

Selamat menjalankan tugas..:) kat sk Cenderawasih ye..dekat je tu:)