Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, August 7, 2011

Indahnya Ramadhan|Gambaran yang cukup sempurna..

Salam 'alaikum..

Sekadar ingin berkongsi sesuatu yang amat bermakna untuk semua. Hasil bidikan shutter yang mengagumkan. Korang pun pasti setuju pendapat KH bila korang tengok satu-persatu gambar-gambar tersebut.






Superb kan?..Subhanallah! Diriku sangat kagum melihat kesempurnaan gambaran Ramadhan yang dicapture oleh insan seni ni. 

If nak tengok gambar-gambar lain yang lebih mengagumkan dan lebih jelas.. Antum (Kalian atau kamu semua) boleh pergi ke laman web BOSTON ni..or klik je link kat atas tu.. Tak rugi punya tengok!

*KH: rasa sangat happy bila dapat share sumting yang bermanfaat dengan kawan-kawan. Link ni pun KH dapat dari seorang adik kat fb.. Thanks Hariz sebab share link ni.. Pernah masuk ke link ni last year tengok pics solat terawih kalu tak silap..Tapi lupa nak save link dia. Then tak jumpa2 dah pastu..huhu

23 comments:

Popoi said...

cantik nyer~~~ ^^

cucu umie said...

meamng sgt indah..like it..hehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

Selamat menjalani ibadah puasa. Setiap gmbr nmpk jelas keikhlasan mereka berpuasa...

sha a.s said...

nice pic!

S..U..D..@..I..S said...

memang hebat KH

IMANSHAH said...

buta seni!!

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cikgu Wan,

Kekadang jeles tengok gambor org yg cantik. Kita pakai hp jer...jadilah buat kenangan! Thanx for sharing!

Ann Huda (Ate) said...

Subhanallah syantiknya. Selain dari skill 'penembak' pastinya senjatanya pun canggih, barulah dapat menghasilkan photo yang indah spt di atas. Kalau hp cikai cam Ate...uhh, Alhamdulillah, syukur aja lah at least ada juga camera walau sekadar di hp.

Niena Pengembara Ilahi said...

Subhanallah cantiknye.. kak, selamat menyambut bulan Ramadhan :D

Niena Pengembara Ilahi said...

^.^

rayo ni jemput la meh umah nina kak :D

H.J said...

gambar membawa seribu maksud

whitecappuccino said...

memang superb! tq for sharing.

Kalamhati said...

>>Popoi:
ha'ah..kagum!=)

Kalamhati said...

>>Ayie:
kan?suka tengok..sgt cantik dan penuh makna

Kalamhati said...

>>ZanaFahmi:
Selamat berpuasa zana..betul tu..akak setuju, sgt ikhlas

Kalamhati said...

>>sha:
yeahh!=)

Kalamhati said...

>>Sudais:
ha'ah..subhanallah!

Kalamhati said...

>>Imanshah:
hehe takpo jamu mata je la..=)

Kalamhati said...

>>Kak Halima:
sy tak hentam kak halima, kamera apapun janji kita dpt capture moment tu..
sy suka tgk pics akak amik..cantik2!

Kalamhati said...

>>Ate:
btul tu ate..tp kdg2 kamera dia biasa je tp cara dia capture dan angle dia menarik..tu yg nmpk lg superb

kamera hp pun berguna tau..janji dpt amik gamba saat2 kita perlukan kan..=)

Kalamhati said...

>>Niena:
cantik kan..
selamat menjalani ibadah puasa utk nina gak..

insyaAllah..nina duk mano ek?

Kalamhati said...

>>H.J:
yup btul..dlm setiap gambar tersimpan seribu makna

Kalamhati said...

>>Ciknor:
no problem!=)