Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, August 2, 2011

GATHERING BLOGGER KUANTAN KALI KE 2@PANTAI GELORA

Salam 'alaikum..

Semua posa kaa?hehe Selamat Menjalani Ibadat Puasa pada hari yang kedua ni ye..

Nak sambung kisah gathering geng blogger Kuantan yang tertangguh-tangguh je..huhu ampunkan diriku kawan2 sebab lambat hapdet story de mori.. Mood mengedit gambo ke laut. Tetinggal kat Pantai Gelora aritu kot..hehe

Geng2 lain ada yang melapor dah..hehe tergelak-gelak KH baca hapdet dorang pasal gathering..paling tak menahan bila tengok aksi2 gediks kami tu..hahaha maluuuuu!

Kita layan pics sambil KH berceloteh k!eheks


Saat ketibaan Izan bersama 'dua handbag' dia..hehe lucu je Izan ni.. 
Sorang handbag Gucci  dan soranglagi handbag Prada ye Izan!!haha comel!


yeaah!tu dia ketibaan Puan Seri Pengerusi kita disambut meriah!!hehe


Tu dia Zue wat tubik dah bazooka dia.. Cap Hayam pun power nembak tu Zue!hehe


Tu diaa Suhana, PuteriQisBalqis dan Jaja..Qis je ready dgn aksi menggoda dia..ehehee



Eceh!dua2 bagi pose dan senyuman menggoda..ekekeke



Sesi mengisi perut pun bermula..hehe best2 semua makanan yang dorang bawak..KH tukang bawak
pinggan polisterin ngan sudu2an serta garfu2an je..hehe


Sesi bersimpuh di atas tikar sambil menikmat hidangan..Alhamdulillah, bila semua dah berkumpul
cuaca kembali cerah.. Macam merestui pertemuan kedua kami ni (ayaaat skema abih..hahaha)


Kakak bersama dua orang adiknya..hahaha tak gaya mummy la..awet muda!



Qis, Ieda dan MamyHarraz..I loike dis pikcer!


Kak Zia tu tak puas2 makan bihun Jaja buat..Duk kelek jah bekas bihun tu..hehehe



Dan last but not leaaassstttt..gambo tuan tanah ngan Zue & Izan..
hehe keraih je ku posing!huahuahuaa



Sekian..

Nantikan episod close up makanan
daaaaannnn...
Gambo2 kandid lak..hehe ni ramai yg bedebo nih!!
Tungguuuuuu...


SELAMAT IFTHAR UNTUK SEMUA!


12 comments:

eelobor said...

huhuhu...merioh nyo sep2 dio

Kalamhati said...

>>eelobor:
hehe biaso la..sep2 gege gegok belakow nih..hihi

IMANSHAH said...

kka sarah najwan kan yg pakai spek tu??

Kalamhati said...

>>Imanshah:
yup!hok kecik molep tu...hehe

ieda said...

tu dia pic sudah kuar .. meriah kan .. memandai je muu wan .. cik puan pengerusi .. maluuu wehhhhhhhhhhh!!! ...

sama2 plan tuu kalau x , x menjadi jugak kan :)) .. cantik lah pic .. jeles I ...

ps : mcm mana wan , nuff ieda .. ada yg x kena ke ??

Citarasa Rinduan said...

singgah sekejap sebelum tarawih.
mmg menantikan gambar garthering..
semua dh tayang tinggal kak jer.

peeh!
kamu2 mmg best!!!!

~izan~ said...

kaka n adik ye kak..penat beranakkan dua org tu tau hehehehe...Prada n Gucci.

ok nk tnggu lg gmbr2 lain..candid paling izan suka..sbb pd izan ada byk giler gmbr candid..mcm2 style ada huhu...

kak,yg tu lina kak,suhana tu qis. hehe.

yg paling best,baju kita bertema 3 org hihi

Syazwan Che Deraman said...

tak ajak pon :(..
hehehe..
gurau je.
selamat berterawih :)

teratai said...

tumpang sekaki tengok je ajelah...tak dpt gi hari tu...sedey sungguh:(

Puteri Qis Balqis said...

muncung qis tak tahan tu..awat meroh plok bibir koi tu.huhu..izin copy ek

alinac lover said...

best nya..

Mama B said...

nnt ada gader2 lagi, jgn luper bg lampu kat mama erk..nk itut!!heheheh