Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, August 12, 2011

2nd Earning Nuffnang Dah Selamat Di Cashout | BE baru pun muncul!

Salam 'alaikum..

Alhamdulillah rezeki blogging dah selamat di cashout kan semalam.. Lama dah peram kononnya takut masuk lagi BE baru..tapi lama duk menunggu tak masuk-masuk.

Then KH baca entry Yob D08 pasal Buffered Earnings kemarin.. Kalau tak cashout earnings yang dah cukup tu, BE takkan masuk. Lepas baca je KH terus cashout..huhu sebab lama dah BE takde..Nak try tengok betul ke tak..



Takde ribu riban ye..hehe tapi alhamdulillah..bleh la buat beli domain ni..ngee


Daaann!!Memang betul seperti kata Yob D08.. Hari ni KH check..dah ada satu BE masyuk dari Iskandar Malaysia.. Mekasih Nuffnang!



Haa sesapa yang lama dah tak masuk BE tu, dan earnings dah boleh cashout..better cashout. Takyah simpan tho sikit je. Rezeki gak tu. Dan yang paling penting supaya rezeki baru akan masuk. InsyaAllah


Wassalam..



12 comments:

Syazwan Che Deraman said...

wahhh..seratus lbih tu.
selepas beberapa lama?

NURUL AINI NORAZMAN said...

erkkk~yeke?? alamak bek aini pergi cahsout cepat2, pndai tol nuffnang ni ea,.=p

Izan Ishak said...

bestnya kakwan...cashout je ada be baru...sayang nuffnang ketat2 ye~

Cik Eka said...

ala tak nak cash out boleh tak??? hahahaha

eii pandai tol lah nuffnang ni..grrrrr..patot BE x masuk2..semua dah jadi ME harini

mr_right said...

untung lah kamuu.. ade tips tak? saye nye nuffnang ta ubah2 ponn. da lame padahal saye nye view blog ok jekk. saye selalu ping. selalu promote. pastu saye ade letak adverlets kat dalam blog jugakk. pastu status nuffnang saye ubah dari glitterati ke ordinary (non exclusive).. pelik la. saye ade tanye pastu nuffnang cakap kalo letak adverlets , auto status tukar.. sedehnyee.. sekarang ta tau nak buang nuffnang ke adverlets.
sangat perlukan bantuan. harap dapat bantu dalam mencari penyelesaian la ek;)

RUPA PARAS BUKAN SEGALANYA(:

teratai said...

saya belum cash out lagi tp sekarang 3 BE sedang berjalan di blog saya. Sebenarnya sejak b'blogging x pernah dpt BE, kali ni baru dpt....bbaloi lah jugak..rezeki tu..:)

zOeY zAu YaH said...

laa ya ka? ingatkan leh peram lama haha..

eiela said...

tahniah,,masyukk..rezeki tuh.

Fitrihadi said...

wah tahniah tahniah! murah rezeki :)

♥cmª shIemª♥ said...

tahniah kak...

MOH KEMBARA said...

Rezeki nak raya tu cikgu!

Zura said...

ye ke mcm tue..patutlah sy dh lama xdpt BE...tp blm lg nk cash out kan...