Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, August 13, 2011

1200..

Salam 'alaikum..

Tu bukan jumlah duit nuffnang ye..hehe. 1200 tu adalah bilangan followers blog Kalamhati.. Nombor yang cantik..cantik keee..hehe

Siapakah follower bertuah yang memegang nombor keramat ituu..



Ni header blog Fahmi Jaafar...hehe tomeii


Dia ada bakat melukis ni..tak caya cuba pi jenguk blog dia skang jugak!ehehee

Tak lupa gak jutaan terima kasih buat semua follower, tak letak link korang bukan bermakna tak appreciate. Sangat-sangat appreciate!..Tanpa kunjungan kalian, diriku baca sendiri jela kot entry2 ni..(sob sob ayat drama sket)..sekarang dah berubah dah angka tu jadi 1207..

InsyaAllah..akan cuba sedaya upaya menjenguk blog kawan-kawan yang berkunjung ke sini.. Yang memang dah jadi pengunjung setia tu, memang dah kenal sangat dah.

KH blogging dari 2007, tapi hanya aktif tahun lepas..Sebelum2 ni hanya sebagai 'personal diary' je..Tulis apa saja yang hendak ditulis. Dan kebanyakannya lebih kepada sajak2 dan tazkirah yang diambil dari mana2 blog untuk ingatan diri sendiri dan teman2 rapat. Dan sejak tahun lepas, KH mula aktif blogging secara terbuka..Alhamdulillah ramai dah rakan maya yang KH kenal tho ada di antaranya belum bersua muka lagi..



Jazakumullahu khairan kathiira..

Wassalam..

7 comments:

mr_right said...

wahhh.. seronoknye><

STATUS MEMBERSHIP NUFFNANG MR RIGHT DIGUGURKAN

IMANSHAH said...

ooo

solomolo said...

tahniah !~

bella_bumbum said...

tahniah :) sy nak dapt 200 pun susah. Haha

Citarasa Rinduan said...

tahniah kalamhati dan tahniah utk fahmi

cikgu isza said...

siapa kata followers tak penting kan3?
buat semangat berblogging tu..
tahniah!

Syazwan Che Deraman said...

tahniah kak!