Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, August 13, 2011

Ni Baru Patriotik!

Salam 'alaikum..

Terserempak ngan kereta unik ni waktu singgah beli beras kat Supermarket tadi. Fuiyyoo!Rasa setiap orang yang lalu kat parking depan supermarket tu mesti teleng-teleng kepala tengok kereta ni. Macam buggy golf tapi besar sket kot..ku tak penah main golf..agak-agak je..hehe

Satu family lak tu naik..Pakcik tu dengan isteri dan 2 orang anak dia. Masa ku snap pics kereta ni, rupanya pakcik tu jalan kat belakangku!Huahua kantoi di situ! Mesti kembang je pakcik tu kan tengok KH amik gambo beria..hehe

Patriotik dan unik dalam menyahut seruan kibarkan Jalur Gemilang sempena Bulan Kemerdekaan ni. Tahun ni kita sambut kejayaan berganda kan. Aidilfitri dan Yaumul Istiqlal (Hari Kemerdekaan).. InsyaAllah


Nak test drive boleh tak pakcik!!


Haa pakcik tu cem kembang dah bila KH snap pic dia..hahaha


Suka la kereta antiks gini!


**Selamat Ifthar untuk semua muslimin dan muslimat..


10 comments:

IMANSHAH said...

letak kt beskal je

Nur-nba said...

Uniknya kereta ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh cantiknyer kereta dia!

bard bahtiar said...

hehe..kreatip sungguh!

Kalamhati said...

>>Imanshah:
hehe ambo takdop basikal..

Kalamhati said...

>>Nur:
unik kan..sukaaa..=)

Kalamhati said...

>>LM:
cantik kan adik..jeless tgk..hehe

Kalamhati said...

>>bard:
sangat kretif kan..masa pakcik ngan family dia naik..semua org tgk je..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

banyak dah bendera sana sini kat rumah awe mmg tiap2 tahun pasang...heheh..depan belakang rumah lagi :)

Kalamhati said...

>>Awe:
whaa bagusnya awe..akak ni duk kuarters payah sket nak pasang..huhu