Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, July 12, 2011

Tiffin Biru Che Mat Gebu bakal tergugat?

Ikh!takkan kooot.. Siapa la yang berani sangat tu? Nak kena buat lempeng ngan CMG nih! Tak caya cuba tengok ni

Tiffinmesra nama dia!


Bukan setakat bagi diskaun 30%..Siap ada special delivery lagi tu!Hambooii..terlebeh sudah niii

Errk Che Mat jangan la maghoh.. Tiffin Biru takkan tergugat. Depa ni nak meniaga..Cari rezeki..Baik hati bagi diskaun lak. Sapa-sapa yang duk kat Klang Valley, Cyberjaya, Putrajaya n KLIA memang bertuah la dapat best deals dan service ni.

So, apa tunggu lagi..If rasa cem teringin nak cuba..boleh la cuba KLIK-KLIK kat sini dan tengok details.. Mana tau memang berbaloi-baloi.. Banyak juga menu dia. Macam menarik jugak sebab dia buat penghataran gitu. Malas-malas..call ajelah. Then makanan sampai di muka pintu!Wallaweh macam raja lak rasa..hehe


Tiffin Biru @ Dapur Tanpa Sempadan totap di hati semua blogger kan. Dah sinonim dah di hati kita semua..Sehari tak jenguk memang tak sah. Dan kalau nak tahu DTS merupakan penyumbang terbesar trafik ke blog Kalamhati. Syukran Che Mat. Meletakkan link kat blog maybe perkara kecik bagi tuan blog tetapi amat besar blog kecik macam blog KH ni..



Jazakallahu khairan kathiira..

14 comments:

Mat Gebu said...

salam pagi Selasa KH...haha, tiffinmesra eks, ok gak kan, terima kasih pada KH juga..

eelobor said...

dah lama gak tak singgah ke rumah CMG. bahkan ke mana2 rumah pun, sebab kebizian yang teramat sangat semenjak dua tiga empat menjak nih

sha a.s said...

comel pulak bnda alah tu.......30%disc byk gak tu :p

sarah-najwan said...

aloh la..tok dea nok beli puyuk belango gtu..huhu..

skill masok pun da kureng loni..puyuk banyok dok diye dale lemari jah loni nyer..huhu

My Little Diary said...

hehehe
suspen jerr...

Citarasa Rinduan said...

memang pengsan baca tajuk..

samalah.. DTS tetap dihati...

jom,, serang sedenak

MAPPIAU said...

akekekeke saspen giler bile saye bace tajuk tau hiks.

ariana's said...

Ada kat KL je ni kan..?

aizamia3 said...

tajuknya.. mantap.. ;)

msredcheesecake said...

cik kh,
panjat msred....heee

byk nyer trafik dier...

Sunah Sakura said...

wahhhhh~ MCKH kene beli tiffinmesra tu...baru leh saing ngan tiffinbiru PCM.. ahahaha~

Ayuni said...

sye slalu jugak masuk blog tiffinbiru tp ntahlah....

♥cmª shIemª♥ said...

oo..menda ni tiffin upenye..taw dah...

FasiHaH SupiaN said...

berkilat lagik tuh KH...hehehehe lawan PCM.hehe