Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, July 12, 2011

KEPUTUSAN PENUH #DIGI WWWOW AWARDS

Salam 'alaikum..



Seperti yang korang tau, malam ni merupakan malam pengumuman DIGI WWWOW AWARDS yang kita duk undi bloggers harapan kita hari tu..

Dan keputusan penuhnya dah ada. Sedikit kuciwa dengan keputusan tersebut. huhu blog-blog yang memang kita yakin ada harapan untuk menggondol award hanya tinggal harapan. Memang bukan rezeki mereka..namun terselit jugalah rasa kuciwa di hati ini bila tengok takde satu pun blog yang KH memang yakin menang. InsyaAllah rezeki kalian di tempat lain.

Nak tengok keputusan penuh sila ke blog Suffer8zine ni k. Sambil korang boleh jenguk blog sahabat kita ni sekali.=)

Tho Bro Ben Ashaari, Che Mat Gebu, Bro Amanz tak menang. Mereka tetap terbaekkk!!

5 comments:

sarah-najwan said...

kawe xcarro mano mende ni wey..dok dang..huhu

tahniah sapo hok menea..tahun depan cuba lagi bg yg xberjaya..

suffer8zine said...

dikatakan banyak keputusan unfair, tahniah juga buat obe blog serius dan anwar hadi, thnx 4 backlink sahabat :)

Keputusan Penuh DiGi WWWOW Awards

Nieza said...

tahniah buat pemenang...yg tak menang boleh cuba lagi ..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

mereka tersenarai pn niena dh cukup seronok :D

Nur Hawa Mohd Zin said...

tahniah pada yang menang..yang tak menang dan masuk list dah ok