Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, July 11, 2011

KETAWA PENGUBAT DUKA..JOM KITA KETAWA!WAKEKEKE



Akekekekekeke sukeenye diaaaaaa..



Psst: Mekasih Yuna sbb share vid ni kat Twitter..share kat sini lak..hehe

14 comments:

sha a.s said...

ahahaha...comel gile dia gelak!! pp dah la mcm pau kaya! ekekek

siti kektus said...

agaknya, kalau orang lain buat aksi2 lain takkan ketawa budak ni agaknya,

nak soletip tu jugak. hehe :p

Nur Hawa Mohd Zin said...

lebih2 lgi kanak2 ketawa kan kak

Kalamhati said...

>>sha:
ahaks..akak pun tergelak tgk dia gelak..gewam nak gigit pp dia!!hmmpphh

Kalamhati said...

>>siti kektus:
hehe mak dia je bleh buat dia gelak kot..

nnt akak order ngan mak budak tu..eheee

Kalamhati said...

>>Awe:
ha'ah awe..suka tgk baby gelak!comel!!

IMANSHAH said...

ambo dok ketawe, tapi suko

Kalamhati said...

>>Imanshah:
hehehe suko ko'o keghah ko?=D

azieazah said...

Tengok budak gelak, kita pun automatik rasa nak gelak sama, kan?

Ketawa itu terapi paling best!

♥cmª shIemª♥ said...

kekekekeke....
comey2..

Nieza said...

haha comelnyer... tumpang ketawa gak la..kihkihkih

MAPPIAU said...

alaaa ni pakai pc opis tak boleh tengok, tapi kojap lagi kang kalo laptop sudah sihat waafiat harus diterjah kembali ehehehee

ape2 hal saye tumpang ketawe dulu la eah akekekekee :P

msredcheesecake said...

cik kh,
sampai leleh liur dia ketawa...

budak kecik ni kekadang benda simple cam tu pun bule gelak keke...cuba buat kat orang besar...mesti kita dicap gila...hhee

FasiHaH SupiaN said...

cumelllllll