Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, July 2, 2011

LARIAN 1MURID 1SUKAN 1MALAYSIA..

Salam 'alaikum..

Pagi ni telah berlangsung acara Larian 1M1S1M ni di sekolahku..dan serentak di seluruh negara kan.. Nak masuk Malaysia Book of Record ni kalu tak silapkan..So semua yang bergelar guru dan murid kena turun padang la..Saya yang menurut perintah kan!hehe

Layan sajalah pics di bawah ni.. Lenguh tangan pegang kamera pagi td jadi mood menaip tu kureng sket..=)

Banting Pelancaran


Yeahh! Goyang jangan tak goyang..


Memang sporting abis cikgu-cikgu!


Lompat bintang ke bulan nih!hehe




Laaaarriiiiii!!



Lum keluar pagar sekolah dah semput!ekekeke




Ni memang tahap pro dah ni..hehe



 Berjaya ke garisan penamat





Beskal yang berjasa kepadaku utk cover event ni tho keraih kejung handle dia..hehe


Apple Laaaadyyy!(nyanyi sket..ehehe)



Ceepppaaaaattt!!



 Tahniah!!


Yak!yak!menang!


 Standing In The Eyes of The World!!ekeke terlebeh sudeehh



We are the champions!!

Sekian lintas langsung dari tapak perhimpunan SKJG..Saya Kalamhati melaporkan untuk
Berita Soseh Soseh!








17 comments:

IMANSHAH said...

kami lari dalam sekolah je kak

sarah-najwan said...

hehe..skol ambo ade gak joget2 gtu..senam seni..keh3..

Kalamhati said...

>>Imanshah:
hehe janji lari..


>>ummi sarah-najwan:
skoloh ambo tu pun senam seni jugop..tp sikit jah..part gelek2 tu ambo tok amik..hehe

Citarasa Rinduan said...

serius..
tadi dah masuk 4 blogger cikgu2..
depa tak tunjukkan macam yati update entry

nie mmg terbaiklah..

tapi, tak nampak tuan umah tayang diri berlari.
tiba2 menang..
hahahahha..

jeles tau

S..U..D..@..I..S said...

ada hadiah ada pemenang
lari lari.....semuanya berfomat 1

Kalamhati said...

>>Ayu:
mekasih ayu..
hahaha tuan umah mmg tak masuk frame!!


>>Sudais:
hehe satuuuu..jgn berpecah belah..=)

Amiirah-Cassan said...

ouh wow , best nye ^___^ dah lama tak sekolah , rindu lak :P hehe

BLOG MIRA

radziah AR said...

salam...
skolah saya murid pra sekolah & pend. khas pun turut lari.... ada waris, belia, guru&pibg turut berlari.... kira semuanya berlari...
murid tahun 1 & 2 pun seronok sbb kalau merentas desa xlibatkan mereka... kali ni mrk turut serta....

niena shopping2u said...

hehehe comel je dorg ni.. teringat lak zaman kecik dlu

Rozuan Ismail said...

tahniah pada yang menang.memang serentak kan 1 Malaysia.huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

rindu zaman sekolah..dlu kalu ada rentas desa suka jogging malas nak lari sebab niat tak nak menang pun..hehe

cikgu isza said...

kami serba tak kena ari ni..
sakit jiwa..
:(

nur aisya humaira said...

seronok plak tgk jdi cikgu ni..:)

whitecappuccino said...

yeah!! best2!

sha a.s said...

Tringat pulak zaman Sha skolah dulu...seronoknye

♥cmª shIemª♥ said...

sekolah kt area2 cni pun ade buat jugak...

mmg 1 msia..

hani@debumelukut said...

akak sakit2 satu badan dikkkk..mana tak nyer, tak pernah2 berlari gini.tapi best kan? hope u enjoy urself too...