Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, June 3, 2011

SENJA NAN INDAH @ PUTRAJAYA..

Waktu sampai di Putrajaya hari tu..Tengok langit sangat cantik!Taknak lepaskan moments yang cantik ni, KH terus sambar kamera dalam beg..Then snap beberapa pics..Try guna White Balance yang pelbagai utk tengok perubahan efek pada pics..dan ni yang KH rasa paling KH suka..Subhanallah!indah sungguh fenomena ciptaanMu Ya Allah!!

Guna White Balance (WB)= Kelvin

WB= Cloudy

WB= Kelvin

WB= Cloudy
Yang ni snap dari tingkap umah adik KH


Jangan komen gambar yang main hentam keromo ni..hehe juz nak share kebesaran Allah Ta'ala..
untuk penghayatan bersama..=)



22 comments:

~izan~ said...

Subhanallah,cantik kak ciptaanNya..akak mmg pndai amik gmbr.. suka...

sarah-najwan said...

kelaz demo amik pic..subhanallah..maha besar Allah taala..

My Little Diary said...

cantik sungguh ciptaan tuhan... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantikk

♥cmª shIemª♥ said...

mmg cantik!

Novelgurl said...

Subhanallah..cantik sngt2 =)

sha a.s said...

Cantiknyeerrrr ciptaan Allah..pndai akak snap pic tu..cantik2!

Republic Aku said...

hebatnya kamera yang dicipta oleh manusia yang menerima kehebatan allah....

S..U..D..@..I..S said...

gambaran kebesaran dan keagungan..
hebat foto....

Kalamhati said...

>>izan:
subhanallah..akak main amik je ni izan..huhu

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan:
biaso2 jah..masya Allah..tabaarokallah

Kalamhati said...

>>My Little Diary:
Allah Maha Berkuasa..=)

Kalamhati said...

>>MamaSyaza:
subhanallah..=)

Kalamhati said...

>>Cma:
Alhamdulillah..kita dpt saksikan kebesaran Allah lg

Kalamhati said...

>>Novelgurl:
Subhanallah..mmg cantik ciptaan Allah..=)

Kalamhati said...

>>Sha:
Cantik kan?Maha Suci Allah yg menciptakan keindahan alam ini..mekasih sha!

Kalamhati said...

>>Republic Aku:
kecanggihan teknologi yg boleh kita gunakan utk menghayati ciptaan Allah..=)

Kalamhati said...

>>Sudais:
alhamdulillah..dpt kita kongsi gambaran ni..=)

Nur Hawa Mohd Zin said...

best kalu duduk lepak tepi tasik sementara tunggu maghrib kat masjib putrajaya tu kan kak :)

Solihin Zubir said...

xnk komen.. nk ckp Subhanallah je...

Subhanallah... =)

IMANSHAH said...

saya buta camera

IMANSHAH said...

jom join

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/05/pra-bpm-2011.html