Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, May 11, 2011

HEBAT CIPTAANNYA!!SUBHANALLAH...

Nak share pics kebesaran Allah Taala..
Memang takjub sangat tengok..
Pics ni KH amik pakai camera hp je..
Ok gak pic dia tho 2 megapixel je..bleh la kan
Yg penting tak terlepas moments yg penting dan terbaik

 Masa ni KH kat assembly sekolah


 Macam salji pun ada..Hebat ciptaanMu Ya Allah!!


Yang ni KH paling takjub..sangat cantik dan hebat..terasa kerdilnya diri
dilindungi sulaman awan gemawan yg putih bersih

Ku bersyukur atas segala nikmat-Mu Ya Rabbal 'Alamiin!


15 comments:

kasihredha said...

cantikssss

eelobor said...

guno kamera cak gapo pom, kalu hok ngambik tuh ganah memey comei la gambarnyo. huhuhuhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

Subhanallah...awe mmg suka tgk langit

IMANSHAH said...

ada bakat ni

whitecappuccino said...

wah! subhanallah..memang hebat!

Rozuan Ismail said...

Subhanallah.sangat cantik awan tuh

~izan~ said...

Subhanallah kak..cantik sgt2...

Kak Sam said...

Mah Suci Allah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik...kat sini takda awan lah kak.time panas mmg takda awan kot kat tanah arab ni

alinac lover said...

elok je ek hp akak..pakai hp apa?

Zue AnnaLeeya said...

subhanallah... mmg cantik..

ieda said...

x terjangkau akal kita atas segala kejadian dan ciptaannya ..

allah maha besar .. x dpt bayangkan di akhir zaman iaitu kiamat nanti huhuh

SHM said...

wah , great moment . suka yang ini . klulah sy ad mse 2 .

sarah-najwan said...

meme kelaz wesss....
kalu guna dslr hok demo aritu..lagi clear water no boyo pic itew..heheh

Cma Shiema said...

subahanallah...maha suci allah..
cantiknye kak..kat umah cma langit kaler biru teranng ..xde awan kepul2 putih ni..
teruja tgk..
mmg segala yg allah cipta sungguh menarik!
~akak bole jadi potograper la..