Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, May 11, 2011

BERSINAR-SINAR SAMPAI BERPINAR..EHEE

Salam 'alaikum..

Dah gatal-gatal dah tangan ni nak update entry..bila tengok orang lain banyak cerita menarik kat blog deme..bestnye la..jeles tengok korang yang banyak idea!den?none ado idea nak tulis apo..huhu

Haa ingat tak pasal buah hatiku si Vivi yang kena conteng dek tangan nakal hari tu?Abis calar tu..huhu
Sekarang ni, badan dia dah lip lap..lip lap balik dah..Lepas terbang 80 hengget kat Autowash..(diriku wat facial pun baru 30 hengget tau..) huhu

Tujuannya nak pi basuh je..then ada sorang pekerja Bangla kat situ..datang jumpa..Dia pujuk rayu diriku..Makanya ku termakan pujuk rayu dia..hehe tapi ok gak..sebab dah tak ingat pasal nak polish balik kesan calar tu..Mujur abam bangla tu baik hati..tolong ingatkan..mekaseyyy!!

Bagus la dorang ni wat keje..memang teliti..den puas hati..rasa macam dapat keta baru lak..hahaha



Silau tak mata korang??!!hahaha..

12 comments:

IMANSHAH said...

hurm sediakan duit je kan

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh!!! kena pakai sun glasses ni...heheh..kalu musim panas mmg best basuh kita

~izan~ said...

tmpt faveret ni tp basuh luar aje RM4 hehe..patot la td lalu kat sek.fakeh izan kena pakai spek hita..tetiba kuar silau tgh jln..keta akak punya silau kilat2 rupanya heheh

Solihin Zubir said...

pergh! silau! heheh..
jgn 2,3 minit lpas duit melayang tu, hujan plak.. heheh..

JaJa'Z said...

ni sah2 kat LYC car wash ni..jaja punya kereta dah berbulan2 tak cuci blah dalam..asyik bantai cuci luar jek.maklumla..jimat,

Kalamhati said...

>>imanshah:
huhu btul tu..ada duit semua jalan

>>Awe:
hahaha...ha'ah time panas ni la untung basuh keta

>>izan:
kihkihkih!lawak la izan ni..
lain kali kalu lalu dpn sekolah fakeh tu..bunyikan hon lama2..kak wan tau la izan lalu situ..hehehe

>>Solihin:
huhu kalu ujan sia2 je kan..wat rugi je basuh..

>>Jaja:
haha org kuantan mesti tau carwash peberet ni..tah2 bangla tu pun jaja dah cam kot..hihi gurau je jaja!

mommylavender said...

salam malam KH~wahhhhhh2 silau ni....ngalahkan bintang kat langit tu...kilat2 senang ati memusing sterengnya kan.

tak lupa gak mommy nak ucapkan selamat ari guru...tq mendidik anak2 menjadi insan berguna.

Kalamhati said...

>>mommy:
betul tu mommy..rasa ringan je keta...hehe

mekasih mommy!mommy jd org pertama ni wish!hehe

Rozuan Ismail said...

pergh.berkilat kereta tuh.macam baru dibeli.

whitecappuccino said...

duit terbang tak po asal puashati..vivi dah santek ah!

Tinta Emas said...

jeleslah saya...

saya dah lama tak basuh kereta...
esok nak g basuk jugaklah...

Cma Shiema said...

wiit...wit...
berkilat..silau mata..
bling2..
=.=' cma lom polish2 lagi kete cma..