Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, May 2, 2011

CERITA GATHERING BERGEGAR LAGI..HEHE

Sambung lagi stori de mori tentang gathering semalam..hehe kasi yang tak join tu jeles!!hihi


Sesi posing secara formal lak..hehe


Senyuumm!hehe yg ni cukup korum..semua ada dalam pic..
Mekasih utk cameragirl yg sporting!







Izan bergambar ngan peminat setia..hehe anak sedara KH eyeme@The Precious Moments


Anak-anak dara with mak dara cute!..hehe


Besar dan kecik!!hahaha


With ummi sarah-najwan..hehe kecik molek je orangnya..kalah ambo..haha


With Jaja..pakar bihun goreng tomyam kita!hehe love it jaja!!


Ieda n ummi sarah-najwan..
Baru perasan pic ngan ieda dan zue takde dalam kamera KH..huhu


Dah penat posing..sesi berkemas lak..huhu


Sesi tapau menapau..hehehee





Masing-masing macam taknak balik je..tak puas jumpa kan?hehe

Jom balik!!jumpa lagi nanti!!huhu

Terima kasih kepada semua yang hadir..Korang memang best and sporting abis!!Indahnya sebuah ukhwah tu kan..Bertemu dan berpisah kerana Allah..Kerana Dia yang pertemukan kita..InsyaAllah ada masa nanti kita plan baik punya!Biar bergegar lagi Kuantan ni..hehe

Sekian...Menyusul selepas ini..Entry Kandid lak!hehe jeng jeng...

17 comments:

Nieza said...

wahhh bestnyer....meriahkan bila dapat berjumpa ramai2 tu...:)

Ayuni said...

bestnye....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer....terjeles jap.huwaaa

whitecappuccino said...

Weh! ado gathering kalu gitu! Bestnyer!!!!

Zue AnnaLeeya said...

mmg tak puasla kak wan... haah la kak... sy bru prasan yg gambo kita berdua xde... huhuhu....

gambo2 candid kak??? hadoiiii... jgnla ader mukerku yg burukkss... huhu....

ieda said...

ekekekk memang best lepas nie kita bikin panasss ini ktn .. kasi gegar sampai habiss !!

aah lah wan .. awat pic hang dan den nan adoo .. uhukssss ...

IMANSHAH said...

wah, pempuang semuanya

Citarasa Rinduan said...

hampir keseluruhan ayu kenal....
wah.... hebat...

PS: tahniah semua dapat attend...nanti buat kat area jb tau..

~izan~ said...

betul la yg last skali tu..masing2 mcm tak nak balik.ada je lg citernyer hehe...nak lagi nak lagi citer hehe

Farhan Zulhusmi said...

yang paling manis adalah kenangan..
dan yg berjumpa tetap akan berpisah...

alinac lover said...

wah kak~ jeles ah~ best nya dpt jumpa blogger

sarah-najwan said...

ambo terlambatttttttttttttttt tengok..ambo pi KL semale...huhu..

***pssttttt..ambo nok cilok gmbr seme ni des...hehehe..ambo doh royak kea..hahahhaaa

mmg bestaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Mila@Rimbun said...

bestnyer mcT.. apsal tak ajak aku.. aku balik temerloh weekend arituh tau hahaha.. seronok kan gather ramai2. kalau lah dpaat gather2 ngan geng2 502B kita dulu... lagi meriah kut hahaha.. bila ler tuh..
** maintain je ko yerr..

Encik Suami said...

Wah..kek tue..my feveret la.
klu saya ada kat situ time tue kan..mesti saya yg makan lebih. hahahaha.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai (>.<)

S..U..D..@..I..S said...

wau bestnyer tengok pic kat sini...

Cma Shiema said...

terasa kejelesan disini..
meriahnye..

mommylavender said...

salam petang KH~ wah2 manis2 semua nya..tambah2 kek kat tengah tu..ngancam habeh..cokolat lak tu...