Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, March 8, 2011

Bukti KeagunganNya..(tetiba je muncul..hehe)

Ray of Light.. Kebetulan terserempak dengan moment ni..Subhanallah!


Entry pembukaan setelah lama bertapa..hehe..walaupun dah agak lama tak bersiaran, namun masih ada kawan2 yang sudi menjenguk Kalamhati.. Terima kasih banyak2!Mohon maaf sebab lama tak membalas kunjungan..Masa agak jeles dengan diriku ini..huhu kdg2 tu sempat jenguk kat beranda rumah kawan2 je..Tak sempat bagi salam..intai je..huhu

Apapun semoga ukhwah maya ini tidak akan terputus..Dalam tak aktif pun pokcik nuffnang bermurah hati bagi BF seketul..Mekasih la ye!Rezeki namanya tu kan..hehe



20 comments:

Ayuni said...

hikhik, slalu dtg cni...

IMANSHAH said...

kemana kak wan?? sunyi je

Kalamhati said...

>>Ayuni:
hehe akak tau awak selalu singgah..maceh ayuni!

>>Imanshah:
huhu nak kata bz ngat tu idak la juga..tp mood nak bersiaran ke laut je lately..balik rumah dah letih..makanya awal la mata ni pejam..hehe

sarah-najwan said...

assalamualaikum sahabat..

pe kabar?..kdg2 mmg masa cemburu pada kita..tu yg bertapa tu..hehe

welkam..welkam..

cikgu isza said...

salam,
se,\moga orang di sini ceria2 selalu..
g dating yer?
jangan marah arr.. gurau2 jer.. ;),
jeles kat BE tu..

Kalamhati said...

>>Ummi sarah-najwan:

waalaikumussalam..

sihat alhamdulillah..makin sihat sesihatnya...hehe
ha'ah betul tu..bila time free sket mood pulop ngaju..hehe


>>Isza:
Waalaikumussalam..
hehe org sini ceria sokmo..makin membulat pun ye..hihi
huik dating ngan murid2 je la..hehe
tak sangka lak melekat gak satu tho 58sen je baru pun..rezeki gak tu kan

eelobor said...

sibuknyer dia....cantik gambar tuh. dah tgk td kat fb dan saya suka. boleh ajar tak?

Izan Ishak said...

assalam kalamhati...

uishhh...lamanya bertapa.
mmg cantiklah ray of light tu~

Mat Gebu said...

Salam KH...apa khabar anda...harap sehat sejahtera hendaknyaa..

alinac lover said...

kak...apa khabar kak? :)

yong xsihat ni huuu

nuriz said...

lama tak nampak kalam hati hehe

muncul dgn bf lagi..tahniah :)

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
daku rindu sama kamu...
alhamdullilah muncul kembali....

sihat kalamhati??

Cikgu CTE said...

selalu terjeling2 blog kalamhati kat bloglist saya...entrynya asyik tak berubah2...

senyap aje...
hari ni baru nampak ada sentuhan entry baru..tu yang jenggah kat sini...

sibuk sangat ke??

whitecappuccino said...

weh! rindu yati!!! lamo sungguh ghaib, ciknor alhamdulillah..mesti sibuk sangat ya.

Cma Shiema said...

wahh..welkam beac..lama sungguh nyepi..
cantik pic tu kak..
tahniah utk be juga ye..:p

Miss Yaty said...

kak ti!! kemana menghilang..windu kat akak taw..akak sihat2 je kan??

nice shoot kak...subhanaAllah...

Kalamhati said...

>>eelobor:
huhu menyibukkan diri sbenarnya..hehe buleh2..kita sama2 blaja

>>K.Izan:
indahnya ciptaan Allah kan?..=)

>>CMG:
Salam Che Mat..alhamdulillah sejahtera sokmo..=)


>>Yong:
akak sihat2 je yong..

Kalamhati said...

>>eelobor:
huhu menyibukkan diri sbenarnya..hehe buleh2..kita sama2 blaja

>>K.Izan:
indahnya ciptaan Allah kan?..=)

>>CMG:
Salam Che Mat..alhamdulillah sejahtera sokmo..=)


>>Yong:
akak sihat2 je yong..

Kalamhati said...

>>nuriz:
tu la..bertapa dlm gua..hehe
alhamdulillah..=)

>>Sis Ayu:
rindu Ayu gak..
sihat alhamdulillah..=)

>>CTE:
mekasih sbb slalu jenguk blog sy..huhu

sibuk dgn kerja2 pentadbiran..huhu

Kalamhati said...

>>Ciknor:
sibuk duk ngadap data2 kebajikan dan bantuan ngan keja2 sampingan hok lain..huhu

>>Cma:
mekasih cma..=)

>>Yat:
windu kat yat gak..huhu
sihat alhamdulillah yat..

mekasih..subhanallah!