Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, February 5, 2011

LANGIT NAN BIRU..

Cuci mata pagi-pagi ni bagus..hehe..pandai tembak je..bab2 ngedit ku failed!

Pantai Klebang, Melaka


Juga Pantai Klebang


Pantai Geting, Tumpat, Kelate


23 comments:

IMANSHAH said...

pantai geting tempat ambo selalu lepak wei

norgee said...

wow...hasilnya membanggakan! ambo ni tak reti mana bab2 fotografi ni..tp, rasanya..kak tie, ada bakat..keep it up babe! teringin gak nak memiliki sebijik...tunggu dulu...duit takde...huhu

azieazah said...

Ohhh cantiknya pantai.

saya suka pantai, suka laut suka perahu, suka nelayan, suka pokok kelapa...

sukaaa!


Mesra di Maya Tidak Mesti Harus Mesra di Luar

ab@h_Izz said...

nice view...sejuk mata memandang, harus kepantai juga lepas ni/,.

Miss Yaty said...

tenang dan damainya hati bila tengok gambar2 ni kak...


kak ti guna kamera apa amik gambar2 ni? orang kidal memang berseni kn akak :)

nuriz said...

amboi lawanya gambar..yg last tu amik kat kelate tu..lawa sgt langit ut

Kalamhati said...

>>Imanshah:
yo ko?ambo selalu gi keloh nga family situ..
pok sedaro ado dok geting

>>Gee:
ambo ni pun tak reti gok..main tembak jah..
komero ambo hok kodi jah..hehe
beli la, gee suko ambik gamba..mesti lawa

>>Kak Azie:
me too!suka sangat..=)

>>abah izz:
mendamaikan jiwa kan..
harus tu ke pantai bawak family..hehe

Kalamhati said...

>>Yatt:
Akak pakai kamera cap ayam je..hehe
Nikon D70s

>>Nuriz:
mekasih..
kebetulan lak langit ngan awan tgh cantik..=)

noraim said...

camtik tempat tuh ;)

sarah-najwan said...

lawa2..kamera canggih bole amik gini..ambo cap henpon je..hehe

eelobor said...

wah...comei nyo pantai genting. walaupun mok asal ore tumpat, tp tok rajim gi lg situh. sokmo2 pom pantai 7 jah.

miszes ugly said...

cantikkkkk!
teringin nok pergi..

♥suNa husNa♥ said...

xpe kamera cap ayam kak, as least akak taw mane angle yg cnk nk mik gmbo..huhu

teratai said...

salam...

sejuk mata memandang..boleh dijadikan terapi menenangkan minda ni :)

Citarasa Rinduan said...

tak dapat dinafikan kalamhati terro snap pic..
nice...

PS: jgn peram bakat yang ada..sila tonjolkan....sure kalau tak untung, pasti ilmu menembak terserlah!!!
all the best

Cma Shiema said...

huhu...cma x penah dtg pantai ni agi..

sungguh cantik kak..

whitecappuccino said...

Pata Geting ciknor dok sapa lagi..cantik laa

n u r k i m a said...

cantik!

nazirulhazwan~ said...

fuh, akak ni nmpknyer makin aktif amek gmbr:P

nulhazwany abdul malik said...

cuti2 rajin g lepak kat pantai klebang. ^^ suka2

Kalamhati said...

>>noraim:
memang cantik..indahnya ciptaan ALLAH..=)

>>ummi sarah-najwan:
hehe komero ambo cap ayam jugok..
buleh wat tukun ikan dah..hehe

>>eelobor:
meme comei wess..nati kelik kampung smula buleh la
try gi sini..cari woris..hehe

Kalamhati said...

>>miszes ugly:
jom akak bawak..hehe

>>suNa husNa:
huhu akak men hentam je ni sesedap tangan nak petik je..=)

>>kak teratai:
salam..
huhu betul tu kak..sy kalo tensen je memang suka belek2 gambar2 yang menenangkan..

>>Sis Ayu:
huhu mekasih sis!
insyaAllah slow2..still belajo lagi nih
merangkak lagi..ada kamera pun duk peram je

Kalamhati said...

>>Cma:
memang tak ramai yg kenal pantai geting tu even org klantan pun..org2 yg tinggal berdekatan tau la
sbb tu dia agak bersih lagi..

>>Ciknor:
kalu ciknor gi pengkalan kubor tu..singgoh la otw balik tu..dekat ngan MRSM geting..

>>nurkima:
subhanallah!.=)

>>naz:
hehe akak ni on off je..
datang meroyan amik gambo tu amik lah
kalu idak..peram je kamera tu wat pekasam..hehe

>>nurhazwany:
hehe ye ke?pantai klebang pun best kan..akak suka