Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, January 4, 2011

Toksah la buat cemni..makanan ni..huhu

(google)

Sanggup ke anda makan biskut ni kalau rupa dia macam ni?
What if kalau si kecil yang tengok rupa biskut ni..
Buat la bentuk yang elok sikit kan..
Bentuk sudip ke..bentuk selipar ke..
bentuk kereta kebal ke..bentuk bola ke..
kan?..kan?..

26 comments:

MAPPIAU said...

isshhh sheksi sangat la kuih tuh, tak termakan pulak rasenyer hihihi.

macam2 betul skang ni tauu.

agak2 kalau orang laki die makan tak kuih nih yek huhuhu

zaMir said...

saya pun x lalu nak sentuh..apatah lagi makan....menjelikkan bila makanan dibuat cmtu...

alinac lover said...

awat loq laq sangat depa ni

haish~

Kalam Addin said...

truk btol diorng ni..sape yg sggp buat cmnie...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

seksi nyer biskut?nak mkn pun takut..huhu

Jo Qusary said...

hahaha.... biskut buntut!

saya penah nampak yg lebih dahsyat lagi ;)

Nur Mudrikah said...

mcam takda menda laen ja nk buat bentuk..isk3.

Emma said...

ish.. teruks nye bentuk..
tp kalo dh lapo gile then tkde choice mesti pejam mata rapat2 n ngap jugak punye..
but still tk patut la buat makanan gini..

Citarasa Rinduan said...

kalamhati--
ini okeylah lagi

di jepun ada gula2 bentuk tut...........

noreed said...

gulp! malunya nak mkn...tp benda ni memang tgh trend kan skrang.

K.Nor said...

tu baru montot wan, yg buat bentuk anu lelaki pun ada.. tak tertelan rasanya makan benda2 gini.. malu dgn anak2

whitecappuccino said...

adoi!! tak sanggup nak masuk mulut laa..

rossoneri said...

haha erkkkkkkk pengotor je

mzhany said...

macam2 la hai.....

Ayuni said...

ei, gelinye....

Shaofie said...

jemput join segmen dekat blog. mudah je. hehehe.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

eelobor said...

tak suka yang plastik surgeri.... suka yang ori... hihihihi

sarah-najwan said...

belum msuk mulut dah muntah kalu pesen kuih gini..hehehhahahaaa...

DKosongLapan said...

Salam Cik Kalamhati....
potong seleghe kalo buat biskut macam ni.....cehhhh

MOH KEMBARA said...

Salam Cikgu, he he...ada gak biskut dan coklat ropa puting dada! Tu mau laju makan!

usop said...

kalau mcm ni merah muka nak mkn...
malu ooooooooo......

S..U..D..@..I..S said...

buat hilang selera makan ja kan.....
banyak menatang lain lagi......

Wanie Anina said...

macam ni la jadinya kalau terlampau kreatif. adoi yai..

||aLeaSaRa|| said...

salam perkenalan!byk btl n3 menarik sampai tak tau nk bg komen yg mana satu he3.

Kalamhati said...

mekasih atas komen semua..

huhu trend skarang ni semua ke arah yang macam ni je kan..sampai kita naik malu nak tengok kan..

betul kata anda semua..yg lebih teruk dr ni pun ada..nilai 'malu' tu dah takde dalam diri mereka ni..nauzubillah

Gayahspears said...

dahsyat gle.. buat beskut ala spenda..kuang3...
klo perempuan nk je mkn beskut ni sbb lebih kpd nafsu mkn, klo laki lak nk mkn beskul ni pk 2,3 kali..huhu