Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, January 24, 2011

DAH CANTIK TAAPII..




Dah kemas dah Bilik Operasi Peperiksaan..Aiseh!jatuhlah satu word dia..dah la jatuh belakang rak tu..adududuu kenalah potong blik..warna hijau tu tak menyerlah la pulak kan..macam nak cat warna hitam je..

Ni baru selesai satu bilik..Ada satu bilik lagi menunggu..Bilik Maklumat..huhu banyak lagi kerja rupanya..Gambar-gambar program sekolah tahun lepas pun ada lagi yang belum hantar cuci.. Bos nak tengok gambar-gambar tu.. Rasa cem tak cukup tangan je.. Pinjam tangan korang boleh?hehe

20 comments:

DKosongLapan said...

errr....cik Kalamhati....ade yang nak datang melawat ke ni??? kemas semacam je ni???

whitecappuccino said...

ciknor pun tak cukup tangan la..bilik yg kena pindah belum habis punggah barang dan buku2 lagi..

sarah-najwan said...

ambo penah jadi su pep masa dok mersing...ada gak kotok2 gini utk letak soklan setiap form ikut subjek..ehhee..memudahkan proses pergerakan soklanlah..

xpe..wat koho2 deh..

niDa said...

ai.. kalau bole pnjam kan tgn sure sy bg.. tp tgn saya ni nak blogwalking je jari jemari ni.. sori ek x dpt nolong.. hehehehe


p/s: jom ke blog saya dan vote saya tuk contest BFF

Puteripisces said...

wane pink tu pn x nmpk sgt..kne pilih wane striking sikit sbb wall tu wane grey..

Cma Shiema said...

nah...cma hulur tgn....:)

Citarasa Rinduan said...

salam..
kalamhati..wah..rumah baru eik....langsir still sama...hehehehe
terkejut ayu..ingat rumah orang lain...


PS: pink tak sesuai lah cikgu..kena tambah warna garang2

Ayuni said...

nmpk kemas....

azieazah said...

Cantik tidak bergantung kepada mata juga. Ada orang kata tak cantik sebab mungkin dia bleh buat lebih cantik lagi...

Pada saya, yg penting usaha gigih...

teratai said...

salam,
hemmm...cantik n kemas, like it:)

Melati said...

tengok pic semua oke, kalau u tak sebut tadi i ingat tak der word yg jatuh.. heeehe

Doa Untuk Allah

share bilik tidur

Solihin Zubir said...

cis! akak dh memperkecilkan warna hijau! sy marah ni! hehehe.. ;-p

anamizu said...

ala jenuh nak ambik huruf yg dh jtuh tu..hik3

recent post : |lubang hidung???|

Kalamhati said...

>>D08:
takde yg dtg melawat..Guru Besar la nak melawat..hehe


>>WC:
huhu takpo la ciknor..kita buat koho2..=)

>>ummi sarah-najwan:
ha'ah mudah nak letak soalan..tp ado jugop hok malas nk cari soalan..duk ralit nanyo jah sokmo..hehe label dah letak besar doh..biasa la kan

Kalamhati said...

>>Nida:
hehe takmo pinjamkan yeee..

>>puteri pisces:
kalu tgk live pink tu ekceli terang dalam gambar nmpak lembut lak..ijau tu memang tenggelam

>>cma:
hehe maceh cma!

>>Sis Ayu:
Salam..umah lama lagi sis..hehe
tukar wall paper je..=p

ha'ah kan kena yg striking baru menyerlah..tq sis!

Kalamhati said...

>>Ayuni:
kemas sgt tu tak la tp boleh la..sedap mata memandang..=)

>>azieazah:
betul tu..nak lawa2 sangat tp kerja tak siap2 susah gak kan..ni pun tertangguh je sbb bajet takde..huhu

Kalamhati said...

>>teratai:
salam..maceh..huhu

>>melati:
hehe kira ok gak la kalu tak tambah word yg jatuh tu kan..hehe..=p

**err elok2 je teratai ngan melati bagi komen..dua2 nama bunga..hehe

Kalamhati said...

>>solihin:
wuhuuu ada orang marah..takutnyeee..hehehe

>>anamizu:
huhu tu la pasal..susah dah nak amik

alinac lover said...

meh nak bg pnjam satu hehe

azzey said...

Camne blh jatuh huruf tu? hu3....