Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, January 8, 2011

1st BE Untuk 2011!

Thank you Nuffnang sebab bagi BE pertama untuk 2011 ni..Alhamdulillah ada gak rezeki..Ingatkan Inchik Nuffnang kita tak sudi bagi dah....hehe..Harapnya lumayan macam Acuvue gak yang tengah running lagi sekarang...

1st BE untuk 2011 dari Maxis..macam tau je diriku pengguna setia Maxis..hehe toce2!
Kalau berminat anda boleh join MAXIS OM NOM NOM RACE..
Untuk keteranganlanjut ke aje kat SINI

So, sekarang ni Kalamhati hanya ada 2 BE..Acuvue setakat ni merupakan income tertinggi yang Kalamhati dapat dan ia masih running lagi..Alhamdulillah..Bukan nak eksen ni, biasa la orang jakun tak pernah dapat BE tinggi kan..hehe korang jangan menyampah lak..


Kalamhati dah cashout untuk kali yang pertama hari tu..Tengah tunggu cek sampai..Tak banyak tapi cukuplah untuk bayar bil streamyx 2 bulan..hehe syukur sangat dah tu.. Nak2 rezeki pertama dari hasil blogging..Memang teruja sungguh tunggu cek sampai..

Anda yang dah selalu terima cek dari Nuffnang mesti gelak je baca keterujaan dan kejakunan Kalamhati ni kan..hihihi 

20 comments:

Ayuni said...

bestnye....tp sye xdpt2 lg...

Kalamhati said...

>>Ayuni:
insyaAllah ada rezeki Ayuni nnt..keep on blogging!..=)

lynn angel said...

waaahhh.. tahniah!! :)

Kalamhati said...

>>lynn angel:
mekasih lynn..alhamdulillah...=)

K.Nor said...

tahniah wan.. k.nor dpt pun bukannya banyak.. cam wan kata la boleh la wat bayar bil streamyx hehe

Mama Zharfan said...

congrats yer :)
me pun baru terima my nuff cek ari ni :)

Kalamhati said...

>>K.Nor:
mekasih K.Nor..hehe yg penting rezeki jangan ditolak..sikit pun bersyukur sgtkan?=)

Kalamhati said...

>>MZ:
mekasih MZ..dah sampai ye cek yg ditunggu?
Alhamdulillah..kagum ngan MZ..siap GA sekali MZ sapu bersih..hehe

IMANSHAH said...

haha, BE tu apa ke ntah..memang kayu btol pasal nufnang

sarah-najwan said...

thniah dpt BE lagi..
hok ambo pun ade 2 coit jah..
yg satu ade ctr bonus..yg satu lagi zero...hahahaa..

xle nok menten trapik la sejak bukok skoloh ni...

xpe..kita hepi2 blogging deh..

whitecappuccino said...

bestnyer! alhamdulillah, rezeki tu..

Kalamhati said...

>>Imanshah:
hehe takpo kohow2 blaja..

>>ummi sarah-najwan:
mekasih..supo la kito ni..bukok skoloh ni trafik menjunam..ambo tokdan nk blogging sgt..

btol tu..yg penting hepi blogging..tanggungjwb keno ltk no 1

Kalamhati said...

>>WC:
alhamdulillah!..mmg rezeki thn baru ni..=)

eelobor said...

cek peratama saya pun tak sampai2 lagi, masalah pulak. yang kes saya itu hari, nuffnang dah tukar balik status.

BE untuk tahun nie belum dapat lagi

Kalamhati said...

>>eelobor:
kita serupa nmpaknya..baru cashout 1st earning..hehe
takpe..sabar menunggu..=)

insyaAllah ada rezeki tu nnt..

noraim said...

tahniah kak. sy baru dpt sikit. huhu.

Kalamhati said...

>>noraim:
takpe slow2..insyaAllah ada rezeki awak tu..=)

MAPPIAU said...

wahhh!! bestnye dah dapat BE, saye pun turut teruja jugak KH, sebab tak penah dapat punnn hihi

tahniah yea :)

Rozuan Ismail said...

tahniah!!wan pon dh dpat 2 BE tahun ni!!

Kalamhati said...

>>Diana:
mekasih..huhu..insyaAllah nnt Diana akan dapat..truskan blogging!..=)

>>Wan:
tahniah utk wan gak!=)