Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Saturday, January 8, 2011

JOM BELAYAR!

Gambar ni Kalamhati amik masa Expo Cheng Ho hari tu..
Tak sempat campur lupa nak share kat sini






Cantik susunan kapal-kapal ni..Memang kreatif..
Tak lawa ngat maklumlah amatur..hehe

**Saat anda baca entry ni, Kalamhati kat sekolah..Ada kursus tentang KSSR (silibus baru Tahun 1)..Ni kira automatic punya post la ni..huhu

7 comments:

noraim said...

kat mane expo tuh kak?

eelobor said...

expo tuh dah di kira sangat2 berjaya walaupun tiada promosi....

alinac lover said...

menarik ni

IMANSHAH said...

kat mana expo tu

Kalamhati said...

>>noraim:
kat KBTC ngan dekat stadium aritu..

>>eelobor:
yup..tho tanpa publisiti meluas tp sambutan memang menggalakkan..

>>Yong:
agak menarik walaupun simple je dia buat..kalau pandai amik angle utk shoot memang cantik

>>Imanshah:
kat KB hari tu..masa awal2 cuti sekolah

whitecappuccino said...

cantik kapal tu..

Kalamhati said...

>>WC:
kalamhati main tembak je..masa dia gerak lg cantik..=)