Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Wednesday, December 1, 2010

TERGUNTING TELINGA ORANG??

Hehe ku tergelak je bila baca entry adikku @ My Life's Journey tadi..Tiba-tiba je dia keluarkan cerita lama..Hahadeh cerita ku tergunting telinga dia time ku gunting rambut dia kecik-kecik dulu..Menangis gila dia sampai taknak gunting rambut denganku dah..wakeke

Then, masa dia besar sekali lagi ku pedajal kan dia. Dia memang taknak potong rambut. Nak simpan rambut panjang la kunun. Pujuk punya pujuk nak la dia gunting. Lalu ku meneruskan agenda jahatku..Hahaha ku gunting sampai pendek! Meraung la dia..Makku marahku sambil gelak sakan gak..Ayat mak lagi la buat ku gelak..Mak buat-buat marahku "apa ni gunting rambut tak ikut citarasa pelanggan"..hahaha

Nak baca versi dia?hehe jenguk la My Life's Journey kalau sudi..=)

Err korang pernah tergunting telinga sesapa tak time gunting rambut?hehe

11 comments:

Citarasa Rinduan said...

hehehehe...
pernah...kn kat adik lelaki ayu...smpi skrg serik sgt...

nak terjah lah..

eelobor said...

lor....nasib baik tak hilang cuping telinga adik tuh

whitecappuccino said...

pnh gunting rambut sendiri senget sebelah..x sama tebal..

Kalamhati said...

>>Sis Ayu:
hehe da serik ke sis yang serik nak gunting rambut?hihi

>>eelobor:
hehe selamat lagi dia tak sempat ilang telinga..kalu tak mau ada kes adik saman kakak kuar paper..hehe

>WC:
hehe saya penah cukur rambut sendiri kat depan..amik cukur rambut ayah..hihi

mumumeow said...

seram tu klu tgunting telinga...huhu

wanyusnira said...

mak saya tergunting telinga adik masa potong rambut. silap die la sbb tak duk diam time mak nak potong rambut. kehkehkeh

Kalamhati said...

>>mumu:
huhu yg kena gunting tu la seram..mesti serik nak gunting..

>>wanyusnira:
hehe biasa la bebudak kan..mana la nak duk diam..bila kena, meraung tak ingat la kan..huhu

Solihin Zubir said...

hahhaa.. sy paling takut org tergunting telinga sy masa potong rambut coz sy capang.. hehehe...

Kalamhati said...

>>solihin:
err hihi..alaa mesti susah kot sbb senang nak nmpak!hehe gurau je tau..=p

Eliyana said...

hehe! kelakar tergunting telinga...Yana tak penah tergunting teleinga...gigit telinga adalaa

Jo Qusary said...

penah mengalami nasib yg sama masa kecik... tapi gunting terkena kat tengkuk bukan telinga... pastu terus trauma bila nampak kedai gunting rambut... selalunya gunting rambut sendiri dulu baru pegi kedai suruh diorg repair sket2 spot yg tak balance tu.