Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, December 21, 2010

TAK DAPAT MMP..DAPAT MP3 PUN JADILAH..


Hujan membasahi bumi Kelantan..air sungai pun agak besar..kalu ujan berterusan, tak mustahil esok lusa akan banjir..

Berbalik kepada tajuk entry..Dalam entry yg lepas, Kalamhati pernah cerita yang Kalamhati teman anak sedara pegi exam kemasukan ke Maahad MuhammadiPerempuan..Dan hari ni dah keluar resultnya..Dukacita anak sedara Kalamhati, hannan tu tak berjaya..Tapi dapat kat Maahad Muhammadi Perempuan Pasir Pekan(MP3)..Ku terkilan gak, tapi takde rezeki dia..huhu takpe yg penting dpt sekolah agama..

10 comments:

nazirulhazwan~ said...

pengetua maahad muhammadi pompuan tu nenek sedare den. xtau stay kat situ lg or tak

apezs shah said...

harap dia suka jugalaa..;)

sarah-najwan said...

alhamdulillah..dpt jugak walau MP3..hehe

Wan Hafisah Collection's said...

Haip. ku igt MP3 yg bubuh kat telinga tuh! ngeh3..

IMANSHAH said...

ambo dulu ngaji mahhad muhammadi perempuan juga..haha

rossoneri said...

ohhhhh tak kisahlah,asalkan sekolah tu pun bagus juga kan...

kahirie said...

ingatkan apa...

Kalamhati said...

>>Naz:
kalau tak silap start tahun ni dah tukar pengetua lelaki..

>>Apezs:
dia suka je sbb ada geng2 dia dpt situ gak..

>>Ummi sarah-najwan:
ha'ah hehe..MP3 best gak

Kalamhati said...

>>Wan Hafisah:
hihihi suspen je kan

>>Imanshah:
jolo ko?hihihi ambo di Maahad Lelaki..hahaha

Kalamhati said...

>>rossoneri:
ha'ah ok gak sekolah ni..cuma saingan tu kurang la..kalau kt MMP memang semangat nak berjaya tu tinggi sbb saingan sengit

>>Kahirie:
huhu..tajuk je gempak kan..=)