Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, December 21, 2010

Aiseh!Bikin malu je..

(ehsan dari Google)

Pengalaman ni memang Kalamhati takkan lupa sampai bila-bila..Sebab malu sangat masa tu..Sampai sekarang ni, Kalamhati memang pastikan betul-betul baru masuk..huhu

Pernah salah masuk toilet tak?Huwaaa Kalamhati pernah tersyasyul masuk toilet lelaki..Kejadian ni berlaku masa Kalamhati kat Pusat Matrikulasi..Kalau tak silap masa tu solat kat Pertama Kompleks..Kat level atas..Konfiden je masuk..Siap panggil member lagi..tapi dia tak menyahut..Tetiba ada sorang pakcik keluar dari toilet..Dia buat muka pelik je ngan Kalamhati..errrkkk! tengok kat pintu nampak label pintu "Lelaki"..

Tolonggg!! Terus Kalamhati keluar dengan muka selamba je..Keluar-keluar je nampak member tengah gelak sakan..Warrgghhh!malu...maluuu..Makanya sampai ke hostel la diriku digelakkan oleh dorang..memang takkan lupa sampai bila2..Malu besar weh!!

Korang penah tak?..hehe

35 comments:

Ayuni said...

pernah, sbb ader org yg pndai maner ntah kn fakulti cabut tanda dpn tandas, malu btul...

whitecappuccino said...

so far dok pernah lagi..hehe, malu kan?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pernah gak..cuma mampu ckp alamak je..hehe

Adinda Amy Sensei said...

salam...tak pernah lg salah masuk toilet sebab sebelum masuk tu...sy check dulu tanda kat pintu toilet tu...hehehe

Citarasa Rinduan said...

uit

kalamhati..saya ketawa nie...hehehe
pengalaman tiada,,kecuali, lelaki masuk toilet perempuan adalah..nasib dia dah selesai..

ayu terjerit kecil..
sangat terkejut..last2 rasa lucu

heheheh

Aizuddin Hanis said...

pernah jgk...masuk tandas pmpuan..sb tandas laki kotor + ramai org..seyes..time 2 dh tahap emergency..so tgk tnds pmpuan clear msk trus..location kt train KTM KL..hehehe

P/s :‎( A H 7 ): Cara Meningkatkan Traffic Di Blog Anda

YUL said...

peh, malu gile siot, nsib pkcik, kalau org muda? haha

rossoneri said...

hahakhakhakhkahkaahk waaaaaaaaaa tutup muka blushing blushing..hakahkhak...

xpenah lagi,tapi masa tu kita dlm toilet,tiba2 ada lelaki masuk,kita tergamam jap,pastu laki tuh 'oh sorry2',kelam kabut kuar,muka dia dah merah eheeeeee..nasib baik time tu xbukak tudung ke cabut pin tudung ke..haiyoo..

misz FaTiN said...

pernah juga..hehe.. baru msuk skit,, tbe aunty yg jge toilet 2 jerit,, 'eh..ko nak g mne 2 dik'..hehe..>.<

Miss Yaty said...

hihih..kesian akak kena gelak...

tapi kan yaty pun penah gak tersilap masuk tandas...hihi...sebab dah tak tahan punya pasal tak sempat cek tandas lelaki ke pempuan...hiiii

malu3

cikgu isza said...

setakat ni tak pernah tapi teringat pengalaman masa BTN.. silap pergi sidai baju kat tempat budak lelaki.. malu nak cerita akibatnya.. keh3..

Jo Qusary said...

saya pernah masuk toilet lelaki, diorg tak heran pun?

kay yea said...

sy penanh masuk tilet pompuan..tyme abby..hee~~

kahirie said...

haha sekarang memang banyak tempat macam tu...kui2

Rozuan Ismail said...

confident sgt kan,,x pe x sengaja..jd kenangan sampai bila2 huhu..

sarah-najwan said...

seb baik xmasuk dok dlm toilet doh..dok diam dlm tu..sekali bunyi suara lelaki kat luar..haru nak keluar tu..hhee

Rashid said...

haha!! opss .. tentu pakcik tu citer kat member-member dia..

atiEnabErn said...

Kalamhati : Waa !! atien x penah lagi .. Tpi ,, klu penah laa .. Mesti tu pengalaman yg x kan pernah d lupakan laa ...

Kalamhati said...

>>Ayuni:
huhu yahat sapa yg cabut tu..tp memang malu kan?hehehe

>>Ciknor:
haha memang tebal sepuluh inci muka ni ciknor!..=p

>>LM:
hihihi buat macho jela kan LM..

Kalamhati said...

>>Adinda Amy Sensei:
salam..hehe bagus la..memang amy jenis yg berhati2 ni..hehe..

>>Sis Ayu:
hahaha org yg ada pengalaman sama mesti gelak punyalah..hehe memang malu tp bila ingat cem lucu plak kan?

memang kenangan tak bleh lupa punya..huhu

Kalamhati said...

>>Aizuddin:
hehe kes macam tu tak la memalukan..sbb masih dalam sedar...hehe yg diluar sedar ni yg malunya..huhu

>>YUL:
tau takpe..huhu dah la terserempak balik ngan pakcik tu time nak pkai kasut pas solat..uwaaa

Cheqna said...

hehehe..tak ingat pulak if ada tersalah entry :)

Kalamhati said...

>>rossoneri:
hahahahaha kalau bleh rasa nak pkai purdah je tak bg pakcik tu kenal..tp kuar je tempat solat, terserempak lg ngan pakcik tu..arrkkk!wat bdo je la..huhu

hehe saja je tu lelaki tu wat tersalah masuk..ehehehe..=p

Kalamhati said...

>>Fatin:
errk wakekeke nasib baik aunty tu sempat panggil..kalu idak jd kes akak gak la ni fatin..hihihi

Kalamhati said...

>>Yatt:
huhu tu la..memang kijam btol kawan2 akak..hehe

ahaha emergency punya pasal kan..hentam je la..janji takde yg pengsan terkejut tgk yatt..hehe

Kalamhati said...

>>Isza:
hehehe lagi nayaa..dpt ku agak pe yg terjadi..hihihi

>>Jo:
whaaa mesti dorang dpt agak Jo tersalah kot..hehe tak pun memang tak heran pun..hehe

Kalamhati said...

>>kay yea:
hahaha tu citer lain..=p

>>kahirie:
hehe ye ke?tempat mcm mana tu?

Kalamhati said...

>>Rozuan:
hehe memang konfiden je masuk dan duk terpanggil2 kawan..haha pakcik tu mesti cepat2 je kuat toilet kan..kihkih memang akan ingat smpi bila2..

>>ummi sarah-najwan:
hahahaha jawab dio duk senyap dale tu la wei..sampai ore takdok baru tubik..=p

Kalamhati said...

>>Rashid:
hehehe mesti kot..takpun citer kat family dia..hihi

>>atien:
huhu memang takkan lupa ni..pegi je kat situ mesti teringat balik kejadian tu..hehe

Kalamhati said...

>>Cheqna:
kalu tak ingt tu means tak penah la tu..hehe kejadian cemni mesti igt punya..=)

teratai said...

salam,

peristiwa itu pasti menjadi kenangan lucu bg org lain, tapi kenangan 'pahit' bg empunya diri! Betul tak?

Kalamhati said...

>>teratai:
huhu betul tu..tp lucu la jugak bila ingat balik..hehe

Jo Qusary said...

hehe... sebenarnya makcik cleaner tu yg suruh saya masuk tandas lelaki... ntah apa kes... tau la saya tak lawa lgsng...

Kalamhati said...

>>Jo:
aloss pekehal lak makcik cleaner tu..agaknya dia nak bersihkan ladies kot..tanak org masuk..huhu

alinac lover said...

kak biaq btoi? hehhee