Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, December 20, 2010

AKULAH PENDERHAKA TERBILANG!UHUUU...

Dapat sms dari adik Kalamhati, Puteripisces bagitau Kalamhati dah dapat title 'penderhaka terbilang'..Ben dah umumkan kat entry baru..errkk!

Terkezut banget gue!..terus on laptop..dan bila tengok entry Ben Ashaari tu, macam terharu sangat tengok ucapan2 tahniah dari rakan-rakan blogger..

(Ampun Ben!derhaka entry Ben untuk kenangan kat blog ni)

Huhu bila jenguk blog Kalamhati lagilah terharu bila ramai masuk blog Kalamhati dari blog Ben untuk congratulate si penderhaka ni..hehe memang derhaka sungguh diriku ini dengan resepi Inchik Mat Gebu tu..Maceh Cik Mat!Anda memang sporting abis..wa caya sama lu!..errr rock jap!..hehe

First time menang ni..segmen gila lak tu..hehe tapi Kalamhati bukan gila-gila ngat tau..Nakal sikit je!hihihi

Kalamhati suka nak memeriahkan suasana. Bila rasa segmen tu mudah dan boleh dibuat. Memang buat je. Lagipun cara ni dapat bantu naikkan trafik. Korang pun jangan lepas peluang. Sebab Kalamhati ni tak berapa kreatif nak blogging..

Hari ni, trafik naik terus..Dari biasanya dalam 5 6 orang je satu2 masa..naik sampai 11 hingga 13 orang berkunjung dalam satu masa..huhu sapa tak happy kan?Tapi yang lebih happy nya bila ramai blogger yg Kalamhati tak pernah singgah ke blog deme datang menyambung ukhwah..Rupanya masih ramai lagi yang Kalamhati tidak terjejak..Terima kasih kerana sudi jenguk..

Paling penting, ucapan terima kasih ni untuk Encik Ben Ashaari yang tidak pernah lelah memerah otak, membantu blogger2 baru. Memang betul menguntungkan beliau..tapi juga membantu kita. Ada ke orang yang sanggup susah buat segmen yg macam2..Lepas tu nak kena kumpulkan link2 yg banyak..pastu cari pemenang dengan buat poll plak..semua tu memerlukan kesabaran bukan?

Kalau kita nak buat pun, maybe kita buat sebulan sekali je..ni kadang2 sampai 2 3 segmen..Fuuh!memang kagum dan sangat berterima kasih dengan beliau..sebab tu la rezeki beliau sentiasa masyuk kan..sebab rajin dan sentiasa berusaha..Kalamhati ni masih ditahap suku je dr usaha beliau..Masih malas nak mengkreatifkan diri..

Tak lupa untuk Sifu di dapur kita, Cik Mat Gebu yang juga tidak pernah lokek dan sentiasa sporting..masih tawadhuk walaupun dah makin fofular..dah keluar paper you!hehe..Respect ngan Cik Mat..punya cara tersendiri untuk berjaya sampai ke tahap ni..Akan terus jadi idola no. 1 Kalamhati dalam blogging..insyaAllah..thanks berat Cik Mat!

Aku memang tak bisa bertahan dan tegar..
Tanpa kalian di sini..
Arigato semua penderhaka penyokong Kalamhati!
(jiwangs lak!ehehe )

33 comments:

Ayuni said...

you are the best!!!!

atiEnabErn said...

Kalamhati :u are the best sis ! =)

namaku annonymous said...

Assalamualaikum! Anda memang berbakat.

Hehe! Memang berbakat menderhaka ni..(positif). Haha!

Segmen Abg Ben memang masyuk lah kan?

Rezeki..Walaubagaimanapun,tahniah diucapkan. Selamat berblogging.

Tenung-tenungkan... Hehe

lynn angel said...

amboi2.. congratz dear!! happy for u.. :)

whitecappuccino said...

Tahniah Kalamhati! ciknor tau Kalamhati memang kreatif! tumpang gembira for u :)

Citarasa Rinduan said...

tahniah

kak ayu pulak yang terlebih over tengahari tadi..
hehhe

rossoneri said...

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu..kita rasa readers kalamhati yg lagi overexcited hahahahaha...

sarah-najwan said...

tahniah yer..bole msuk lgi segmen BA tu..hehe

::wan fadhilah:: said...

hehehe.. tahniah akak.. sya akan jadi penderhaka yg setia utk akak.. hahaha

eelobor said...

tahniah.....x nak belanja tom yam & siakap 3 rasa?

Gayahspears said...

yahoo..melonjak.. sunuk la sis menang.. tahniah2

cikgu isza said...

tahniah.. rezeki ayam nampak di kaki.. rezeki kalamhati jadi penderhaka .. hehehe..
jangan mare..
;D

Kalamhati said...

>>Ayuni:
huhu belum best lagi..merangkak lagi ni..kita sama je..

>>Atien:
maceh atien!huhu

Kalamhati said...

>>Kutahu namamu Amir Izzat:
hehe..salam Amir..mekasih ye!amir pun blogger mantop gak..akak ni lum smpi tahap tu lg

Jo Qusary said...

bukan calang2 punya penderhaka nie...

Kalamhati said...

>>lynn:
tq dear!..huhu siapalah daku tanpamu..

>>Ciknor:
mekasih Ciknor..hehe Kalamhati ni kretip loyar buruk je..hihi

>>Sis Ayu:
hehe memang terharu sgt sbb Sis Ayu excited sgt..huhu thanks sbb selalu support Kalamhati..(nak nangis)

Kalamhati said...

>>rossoneri:
huhu rina pun sama!akak terharu btol tgk rina excited..thanks sbb sgt rajin ke sini..support akak..selalu komen entry akak..rina memang sempoi!wa caya sama lu!hehe

>>ummi sarah-najwan:
mekasih kak!hehe kalu ada maso meme saya tak lepas punya..tp lepas buka nnt mesti takde byk masa dah..huhu

Deliah's Deli said...

salam...tahniah!

Kalamhati said...

>>Wan:
hahaha beres wan!sama2 kita derhaka menderhakai..hihihi

>>eelobor:
bereh boh!nnt kakchik blanja..hehe

Kalamhati said...

>>Gayah:
huhu mekasih gayah ku sayang!hehe mari melonjak sama2!..tp kena jaga diri hiasi peribadi ye!hehe akak suka la awak punya motto ni..

>>Isza:
kihkihkih mekasih sahabat!diriku ditakdirkan jadi penderhaka terbilang..hehehe

Kalamhati said...

>>Jo:
ahahadeh penderhaka tahap tak boleh nak watpe dah ni..hehe

Kalamhati said...

>>Deliah's deli:
tq Deliah!huhu

Solihin Zubir said...

untung betul kalau menang!
bertuah betul akak! hehe..
tahniah!

MAPPIAU said...

hehehe tahniah kak, semoga akan terus berjaya dalam dunia blogging nih.(samela kite malas piang nak kreatipkan diri) hehehe

Kalamhati said...

>>Solihin:
syukran solihin..huhu hari ni hari akak..esok luasa solihin lak..hehe

>>MAPPIAU:
tq sis!insyaAllah..sama2lah kita..akak doakan awak berjaya gak..pasni kita kena kretipkan diri nampaknya..hehe

Jo Qusary said...

hehe... sebenarnya saya tgh dlm proses perpindahan rumah lagi nie, tu yg tak bagi2 add sampai skg... insya-allah, nanti dah selesai pindah saya send kat emel akak :D

nohfee said...

waaah. smoga kita sme2 dapat jadi blogger yang bagos. =)

Rafidah Bakri said...

akak..
tahniah..!!!
:)

noreed said...

congratzzz, kak ...

S..U..D..@..I..S said...

anda hebat thniah cikgu..

alinac lover said...

tahniah kak

nba-Nur said...

Tahniah.. Nur datang sini dari blog En Ben la.. Memang kreatif..

Kuman Chaos said...

oo ni penderhaka yg baik nih.. kira ok laa :D
kuman "Tornado Final layer!!.." Entry