Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Sunday, December 19, 2010

KALAMHATI TERPILIH ANTARA 5 PERDERHAKA!!

Errkk! terkezut campo tak percaya campo terharu bila baca kat blog Ben tadi yang blog Kalamhati terpilih antara 5 blog penderhaka resepi Cik Mat Gebu..huhu terima kasih Ben yang sentiasa tampil dengan idea yang diluar jangkaan dan pemikiran kita..Dan terima kasih juga untuk Cik Mat Gebu yang cukup sporting mengizinkan resepi beliau diderhakakan oleh kami..korang memang contoh terbaeekkk kami!

Kalau korang nak baca 4 lagi blog penderhaka tu..Korang boleh ke SINI..then korang pilihlah mana satu yang korang berkenan untuk korang nobatkan sebagai penderhaka sejati..hehe..

Jangan lupa tinggalkan komen korang kat situ ye..Kalau rasa Kalamhati layak..taip ON KALAMHATI hantar ke mana saja nombor telefon yang korang suka..wakekeke gurau je..

Kalau nak baca resepi Kalamhati si perderhaka ni..ada kat entry bawah ni ye..

Derhaka dalam sofan takpe kan..hihi

35 comments:

Jo Qusary said...

tahniah sekali lagi :D

Ayuni said...

sis, tahniah, mmg best pun....

whitecappuccino said...

Tahniah! agok doh! :)

lynn angel said...

waahh.. congratz.. all the best ya.. :)

Ujang9897 said...

tahniah

rabiatul said...

Congrats !! G0od Luck. ^_^

Kalamhati said...

>>Jo:
mekasih Jo!..huhu

>>Ayuni:
mekasih Ayuni!tak sangka lak..huhu

>>Ciknor:
tq Ciknor!..try la resepi tu..hihi

Kalamhati said...

>>lynn:
tq sis!..=)

>>ujang9897:
mekasih bro!..=)

>>rabiatul:
tq sis!huhu insyaAllah..=)

Ayuni said...

salam sis, nk tny camne nk dptkn template mcm sis, yg bleh letak award asing2, blog sye dh bersepah dh...

Citarasa Rinduan said...

kalam hati mmg best.

kak vote kamu

cikgu isza said...

tahniah.. memang mantop..

Kalamhati said...

>>Sis Ayu:
tq sis!huhu terharu gitu

>>Isza:
mekasih chekgu!..huhu

Mat Gebu said...

Tahniahh....hehehe. moga berjaya..

IMANSHAH said...

Tabik2..org kampung ambo tersenarai..sukeeeee

rossoneri said...

yeayyy go go kak!!!

TunTeja said...

tahniah! :) *clapclap*

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah sis..

eelobor said...

hehehe, maunya tak terpilih. sebab aper? sebab kakchik ada aura tersendiri....heheheheh (ayat ngejek)

Kalamhati said...

>>Cik Mat Gebu:
mekasih Cik Mat sebab pilih Kalamhati jadi penderhaka!hehe..insyaAllah..

Kalamhati said...

>>Imanshah:
haha mekasih! mugo kito ni internasional sokmo kan..hihi =p

>>rossoneri:
go gajet go!hehehe

>>Tun Teja:
Tun Kalamhati ucap tima kasih..hehe

Kalamhati said...

>>LM:
tq LM..=)

>>eelobor:
hahaha aura auta la tu!

Rozuan Ismail said...

congrats!!dah baca resipi kamu..best2..

Solihin Zubir said...

haha.. tahniah akak!
ni mesti berkat akak tagged nama sy.. haha.. ;-p

kahirie said...

ohooo memang derhaka sungguh...

Kalamhati said...

>>Rozuan:
tq rozuan!..huhu

>>Solihin:
tq solihin!haha berkat anak soleh ni..hihi

>>kahirie:
hehe derhaka tak hengat ni..=p

sarah-najwan said...

tahniah kalam...rezeki..awakkan sebut nama2 blogger lain dlm resepi tu..tu yg hebat..canggih idea..

Sepatu Hijau said...

salam

tahniah..

memang penderhaka betol... hehe5

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan:
tq kak!..ciplak idea Ben gak ni..sbb dia selalu menghargai blogger2 lain dgn sebut nama..cara kita bantu kawan2 kita gak secara tak langsung..
kalu buleh nak letak semua..tp tak muat la plak..hehe

>>Sepatu hijau:
tq!huhu jangan kena buang negeri sudeehh...hihi

Citarasa Rinduan said...

tahniah,

kamu pemenangnya
hehehe
suka sangat

Nordin said...

tahniah!

udoh menang la kak :)

eQuRlz said...

tahniah yer.. :)

Kalamhati said...

>>Sis Ayu:
tq sis!huhu atas undian sis dan kawan2 lain gak..
1st time menang ni..jadi penderhaka lak tu..hehe

Kalamhati said...

>>Nordin:
mekasih Nordin..huhu derhaka sungguh diriku ini..hehe

Kalamhati said...

>>eQurlz:
tq eQurlz..jangan lupa salin resepi ni ye..free2 bleh cuba!hihihi

velasrizal said...

tahniah..
anda memang hebat

Bodykit Proton R3 Untuk Pemilik Kereta Proton