Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Thursday, December 30, 2010

JUMAAT CUTI!!

Najib Umum 31 Disember Cuti Umum Bagi Meraikan Kejayaan Skuad Harimau Rangkul Piala Suzuki AFF
PETALING JAYA: Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak pada Rabu mengisytiharkan hari Jumaat, 31 Disember 2010, sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan pada kejohanan Piala AFF Suzuki malam tadi.
-BERNAMA
-------------------------------------
Tahniah Skuad Rimau yang gagah perkasa! Menjulang nama negara penuh bergaya..Kami bangga jadi warganya!..alhamdulillah! Apa plan korang Jumaat ni? Shopping hujung tahun?..Bawak family jalan2?..Atau berehat saja di rumah?..
Yang pasti sekarang ni, hati kita masih berbunga, kembang semangkuk..hehe sebab Piala Suzuki milik kita..Yeaahhh!
Kalamhati pegi mana Jumaat ni?..Pegi sekolah la..ada in-house trainning utk KSSR..tak bleh cuti kot sebab takde masa dah..huwaaa

14 comments:

Jo Qusary said...

tapi saya memang dah bercuti kak,camne tu? ... hehe

whitecappuccino said...

YEAY! cuti! tapi kita memang dah cuti pun kan???

Kalamhati said...

hehe rugi la cuti Jo..kena forward ke Isnin la plak cuti tu..hihi

Kalamhati said...

>>Ciknor:
huhu rugi la..klate, tganu n kedah kan?..

Anonymous said...

ade studio la kaed jumaat ni...final proposal utk design lak tu..cmne ni... =( -studio 2-

AtiEnAbErn said...

Kalamhati :Klu malaysia klah msti x de cuti kn ? hu3 ..

MOH KEMBARA said...

Salam, dengor dari blog jer pasal Msia vs Indon ni. hangat ke game? Ada kena baling botoi ker?

sarah-najwan said...

alhamdulillah...
tapi ambo meme cuti pom...heheehe

saddam said...

huhuhu.. thanks to pasukan Malaysia.. kerana mereka kita dapat cuty..huhuhu

rossoneri said...

lorrrr rugi je cuti

eelobor said...

kan bagus kita pun dapat merasai hasil yang di tuai oleh orang lain

IMANSHAH said...

alhamdulillah, tahniah malaysia

abgreds said...

kawan keja sendiri..cuti-cuti pun ada keja nak buat.. :)

S..U..D..@..I..S said...

selamat berehat atau menghabiskan sisa2 cuti penutup tirai 2010

selamat tahun baru 2011...