Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Friday, November 19, 2010

UNDIAN DIBUKA!MEH UNDI BERAMAI-RAMAI..

Contest "CERITA KREATIF: Blogger Kering Idea" yang dianjurkan oleh Bro. Ben telahpun ditutup tadi..dan ku merupakan peserta yang dikira nyawa2 ikan sempat menyertainya..hehe

Dan sesi undian telah pun dibuka untuk anda vote cerita kreatif yang paling anda suka..Tak semestinya ada kena vote saya yang memegang nombor undian 54 ni ye..anda boleh support siapa saja peserta yg anda suka..Kalau nak baca cerita kreatif saya..Jenguk SINI ye

Kita bukan nak fight..sekadar suka-suka untuk mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama kita hasil dari jambatan yang dibina oleh Encik Ben bagi memudahkan kita menyeberangi halangan dan rintangan semasa berblogging ni..

Jadi, apa tunggu lagi..undilah mereka2 yang anda rasa layak di SINI..sokongan yang anda berikan amat dihargai..Terima kasih banyak2..(bukan pancing undi ni ye..hihihi)

14 comments:

apik pehe said...

hehehe,,kreatif sunggoh diorg semua ni..haishhh

Tok Esah said...

pikat pengundi..!! hehe

jom ramai2 bg undi..

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/gempar-perhatian-buat-semua-cucu2-tok.html

Lelaki Ini said...

besh2!
moga menang!

Kalamhati said...

>>apik: hehe memang kreatif..akak pun tumpang meriahkan suasana biar tak kreatif pun..hee


>>Tok Esah: hehe tok esah dah turun padang meraih undi nampaknya..hihi gud luck!


>>Lelaki ini: tq2!insyaAllah

cik helena said...

ok dah undi awak :)

Kalamhati said...

>>cik helena: tq byk2..huhu

Mr.Ix said...

laa..dh tutup vote ker....huhuhu..x cek pun...

pape pun tetap baca...

Kalamhati said...

>>Mr.Ix: huhu takpe nnt mesti ada siri ke 3 yg Ben buat nnt...

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

Kalamhati said...

tq cik tom!..=)

Pencacai Alim said...

nk undi sape ek..kehkeh

Kalamhati said...

>>Pencacai Alim: hehe undi mana yg berkenan di hati ye..=)

noor said...

orait nanti undi

Kalamhati said...

>>noor: tq2!..=)