Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, November 8, 2010

SEJUTA??!!..

AirAsia Beri Sejuta Tempat Duduk Percuma Sekali Lagi
KUALA LUMPUR: AirAsia Bhd akan memberi secara percuma satu juta tempat duduk sekali lagi bagi semua destinasi domestik dan antarabangsanya.
Syarikat penerbangan tambang murah itu dalam satu kenyataan hari ini berkata, tawaran itu akan bermula 9 November hingga 14 November 2010 dan tersedia secara eksklusif dalam talian di laman web www.airasia.com.
Ia berkata, tempoh perjalanan bagi kempen tersebut adalah dari 1 Julai hingga 10 November 2011.
Ketua Komersial Serantaunya, Kathleen Tan berkata, tempat duduk itu adalah percuma dan pelanggan hanya perlu membayar cukai lapangan terbang.
"Kali ini, terdapat dua lagi saluran Blackberry dan Android App selain daripada laman web dan laman mudah alih untuk pelanggan mendapatkan tempat duduk percuma mereka," katanya.
Tan berkata, pada Ogos tahun ini AirAsia telah memecah rekod jualan dunia dengan menjual lebih 500,000 tempat duduk dalam masa 24 jam semasa kempen 'Mind Blowing Fare' dengan tambang berharga RM1.
Menurutnya, bahagian percutian syarikat, AirAsiaGo, juga akan menawarkan bilik hotel berharga RM1 di destinasi domestik dan antarabangsa secara eksklusif menerusi www.airasiago.com.
"Tawaran itu terhad bagi tempoh tempahan 9 ke 14 November 2010, dan terpakai bagi tempoh perjalanan daripada sekarang hingga 31 Ogos 2011," katanya. - BERNAMA
mStar Online
---------------------------------
Haaa sapa yang plan untuk bercuti hujung tahun atau tahun depan..apaaalagi!book your ticket now!(hehe dah macam ejen tiket lak..ahak)

6 comments:

imanshah said...

saya penggemar air asia

Kalamhati said...

>>imanshah: kalu time dapat lowest fare tu memang i loike Airaisa..hehe..

dulu masa duk Swak memang akak bespren ngan Airasia ni..skang bercerai talak 1 dah..hihihi

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu--
teringin lah nak naik kapal terbang?...sangat teringin..

Kalamhati said...

>>Sis Ayu: insyaAllah nnt ada masa..bleh naik..bercuti bersama family setelah penat keje..mesti best..=)

Jo Qusary said...

percuma? tambang RM1?
baru saya fhm nape skirt pramugari Air Asia takat tu je... hmm.

Kalamhati said...

>>Jo: hehehuhu betul tu..Oouuppss!no komen..ahak