Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Monday, November 8, 2010

PERADUAN TEKA GAMBAR DITUTUP DENGAN RASMINYA..DAN KEPUTUSANNYA...

Bila dah ada keputusan..Maka dengan secara rasminya Peraduan Teka Gambar yang ku anjurkan pada 2 hari lepas ditutup dengan rasminya..

Tho sambutannya suam-suam kuku je..hehe tapi ramai jugalah yg mencuba untuk meneka gambar dan memberikan jawapan dalam bentuk pantun..Yang tak jawab dalam pantun automatically disqualified ye..ngee

Jawapan untuk teka gambar tu ialah...jeng jeng jeng...


MEJA LIPAT KECIL PENGGANTI REHAL

Setelah diteliti oleh penyimpan mohor besar diriku..hehe ada dua orang yang menjawab paling tepat iaitu  Amirsyah dan Noreed..dan memenuhi kriteria yang dikehendaki..ku nakkan jawapan rehal kt belakang tu..sebab meja ni memang khas untuk letak Al-Quran..

Memandangkan Amirsyah itu adalah kroni..hehe dia anak sedaraku tho dia tak pernah tengok pun gambar tu..Tapi ku disqualified kan dia..Nanti ku bagi topup ke dia ikut pintu belakang je..hahaha

Jadi, dah terang lagi bersuluhlah siapa yang paling tepat menjawab kan..hehe sapa lagi kalau bukan Cik Noreed kita..Pemilik blog talkisaid..

Tapi memandangkan ada dua orang lagi yang jawab "meja lipat"..jadi ku bermurah hati untuk bagi kat dua orang lagi iaitu Ifa@tiefazatie dan Jo Qusary

Jadi diminta Noreed, Ifa dan Jo Qusary untuk send nombor hp tru emel akak - wann779@streamyx.com. If tak pakai prepaid..Tolong inform ye untuk ditukar dengan hadiah lain...Tahniah ye!

Terima kasih kepada semua yang sudi join..Ni baru permulaan..Akan ada lagi GA yang lebih grand selepas ni..Mengikut keadaan bajet yang tuan blog ada..hehe

16 comments:

imanshah said...

kenapa saya tak menang ek??
owh lupa saya tak join

Kalamhati said...

>>imanshah: hihi sabo je..nnt next time join k..

eelobor said...

dh jwp dlm hati ari tuh, betuk nie. tak tipu. nti sya send no fon kat email yer. hahahahaha

noreed said...

alhamdulillah, hehehe suka nyer menang. nnt sy emel ye kak. n nantikan special entry untuk berita gembira ni. thanks kak :)

Kalamhati said...

>>eelobor: kihkihkih nnt kak chik bagi hadiah dlm hati gak..=p


>>noreed: hehe tahniah!memang tajam mata awak tengk gambar..=)

aNa d'sKoDenG said...

tahniah kpd pemenang...

tiefazatie said...

wah!tq so much sis!jap lg ifa email ek.hihi.xsangka akak baek hati bg gak nie.hihi

Kalamhati said...

>>ifa: hehe awak langkah kanan..kebetulan lak hati akak baik..ehee

Tok Esah said...

terlambat lah..

tiefazatie said...

alhamdulilah.tq ye kak.=).nie tq n3 utk akak.hihi

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/tq-kak-wan.html

tq2!hihi

Jo Qusary said...

Yee-ha... saya menang! saya menang!
owh, tapi saya tak pakai prepaid la pulak... hmm.

Jo Qusary said...

Entri khas sempena kemenangan saya hehehe...

http://citerjo.blogspot.com/2010/11/jo-qusary-pandai-berpantun.html

Nur Azila Ismail said...

wah tahniah kpd pemenang :)

Kalamhati said...

>>Tok Esah: huhu takpe len kali mesti join tau..=)

>>tiefazatie: tq ifa!huhu siap ada entry khas tu..terharu sungguh..tq sbb sudi join..=)


>>Jo: hehe takpe..nnt ganti ngan adiah lain k..tq jo sudi join!dan sudi buat entry khas utk akak..sungguh terharu...oh lihat donia! (errkk lebey2 lak..ehek)


>>Ziela: hehe rugi Ziela tak join..takpe nnt akak buat lg..lepas ziela abis exam..hik

alinac lover said...

wah..tahniah kpd dorg!!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ala tak menang,,,hehheh

but tahniah kpd 2 blogegr tersebut