Dah Baca Belum? Panas Lagi Ni!

My Life's Journey

Tuesday, November 9, 2010

2 in 1..




Sedang jaga exam Tahun 5 dan key in markah Tahun 4..Tahun 4 dah exam last week..PKSR 4 tahun ni dijalankan berperingkat2..Tak tahu apa rasionalnya..hehe senang kot..guru yg ngaja Tahun 4 dan 5,tkde la kalut sangat nak marking exam papers..

Ku dah beres dah sbb exam Bahasa Arab dijalankan lebih awal untuk isi e-Pelaporan yang perlu dihantar ke KPM..so tinggal kerja2 key in markah untuk aliran sebab ku penyelaras Tahun 4..Kalau tak bawak keje masuk ke kelas sambil jaga exam ni lambat la siap..Tolong guru kelas,sbb deme pun kena jaga exam gak..Yg penting keje ku cepat siap..hehe

9 comments:

sarah-najwan said...

cikgu kene bijak cari peluang..hehe..mmg 2 in 1.kdg2 kalu bw beruksben...3 in 1...hehe

alinac lover said...

sempat lg tu ek..hehe

eelobor said...

nak senang lg, boleh terus on9 pesbuk & update blog sekali. hihihi

Gayahspears said...

hahah.. memang bijak.. sambil menyelam minum air ya akak..huhu

velasrizal said...

lega bdk2 tu dh abes exam..

Iklan Deepavali FINAS 2010 Cetus Kontroversi Perkauman?

Kalamhati said...

>>ummi sarah-najwan: hehe betul tu kak..tp kt blok kelas ni tak smpi wifi..sy tadak berukben huhu kalu tk memang 3in1 gak..hihihi


>>Yong:hehe sempat je..=p


>>eelobor: huhu tak dapat on kt lem kelas ni..wifi tk smpi..ngapdate pkai hp je..kalu dok meme cilok on9 gak..hihi


>>Gayah: aku merindui muuuuu!hehe lemaih la plak minum air sambil nyelam!hahaha..pekabo?


>Velasrizal: lum lega lagi tuuu..sok ada exam lg depa ni..=)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

ini sudah bagus..

Gayahspears said...

alhmdulilah akak...
gayah sehat cume belum pulih sepenuhnya...

Kalamhati said...

>>Ladyzul..hehe memang bagus..=)


>>Gayah: jangan lasak2 k..jaga kesihatan..biar cepat recover..=)